Despre noi

In primul rand, trebuie sa stii ca activitatea de videochat este legala in tara noastra, conform Legii nr. 196 din 13 Maiai 2003. Despre-videochat.ro ia in considerare numai studiourile care respecta legislatia in vigoare si modelele de videochat care lucreaza in baza unui contract si a conditiilor impuse de lege. Ca oricare alta activitate economica, domeniul videochatului se supune legislatiei acestei tari, astfel incat nu vom incuraja nicio activitate care este in dezacord cu legile in vigoare.

Foarte multe persoane cauta independenta financiara si recunoasterea profesionala, motiv pentru care isi indreapta atentia catre una dintre cele mai profitabile industrii ale momentului: videochatul. Ca oricare alt job, postul de model de videochat in cadrul unui studio presupune un loc de munca stabil, un program de lucru fix sau flexibil, un contract ferm, drepturi si obligatii. Cu toate acestea, castigurile din acest domeniu pot ajunge la proportii foarte mari, motiv pentru care foarte multi tineri sunt atrasi de aceasta activitate.

Proiectul Despre-videochat.ro este sustinut de modele in activitate, foste modele si traineri de succes care au facut si fac parte din echipele celor mai mari studiouri din tara si din lume. Intreaga echipa de la Despre-videochat.ro isi propune sa schimbe mentalitatea societatii cu privire la videochat si sa prezinte adevarata fata a domeniului, cu bune si rele. In plus, ne propunem sa ghidam noile modele catre o cariera de succes prin descrierea activitatii, a diferitelor situatii si a studiourilor de videochat din Romania si din strainatate. Astfel, aici vei gasi stiri despre videochat, informatii cuprinzatoare, clare si precise despre activitatea “din spatele camerei”, sfaturi de la modele de videochat de succes si multe alte detalii interesante si de impact.

In videochat ai sansa de a castiga sume impresionante, iar castigurile nu depind intotdeauna de aspectul fizic sau de varsta pe care o ai. Pentru a avea succes ca model de videochat, trebuie sa te implici in aceasta meserie, sa dai dovada de ambitie, sa fii o persoana serioasa si dornica de a invata toate tehnicile si informatiile pe care ti le transmit trainerii studioului pe care l-ai ales. Daca reusesti sa mentii interesul pentru acest domeniu, castigurile de care te vei bucura dupa 2-3 ani de activitate iti vor permite sa iti achizitionezi propriul apartament, propria masina si sa iti cladesti un viitor sigur.

Dat fiind faptul ca acest domeniu implica tehnologie de ultima generatie si lucru online, colectivele din marile studiouri de videochat sunt tinere, deschise la minte si foarte vesele. In plus, mediul de lucru este unul corporate, oferind beneficii similare joburilor din IT, Finante si alte domenii profitabile in acest moment. Personalul dintr-un studio de videochat profesionist nu este compus numai din modele, ci cuprinde manageri, traineri, fotografi, editori de imagine, make-up artisti si hair stylisti tineri, profesionisti si foarte bine instruiti. Tocmai de aceea, adaptarea la noul loc de munca este deosebit de usoara, iar sprijinul din partea echipei va face diferenta dintre un job oarecare si performanta insotita de castiguri pe masura.

Activitatea de videochat implica comunicare prin intermediul Internetului, camerei video si microfonului cu persoane din toate tarile lumii, astfel incat este una relaxanta, interesanta si niciodata plictisitoare. Aceste lucruri nu fac din videochat o activitate usoara, ci doar placuta, astfel incat succesul va fi atins tot prin munca, seriozitate si implicare.