10 mituri despre modelele de videochat masculin

Multi tineri iau in calcul o cariera in online modeling, insa majoritatea evita sa faca primii pasi catre aceasta activitate din cauza aurei de neincredere si dezinformare din jurul videochatului masculin. Desi informatiile reale si corecte sunt la un click distanta, multa lume prefera sa nu verifice zvonurile sau preconceptiile din prezent.

Indiferent ca esti un model masculin cu experienta sau vrei sa iti creezi un nume si o cariera in acest domeniu, probabil ca ai intalnit destul de des notiuni sau idei total aberante despre activitatea pe care o desfasori. Tocmai de aceea, astazi vom expune cateva dintre acele neadevaruri care vizeaza modelele de videochat masculin si le vom explica pe scurt, in speranta ca acest articol va contribui la disparitia tuturor preconceptiilor de acest tip.

Mitul 1: modelele de videochat masculin sunt si escorte
In cazul de fata, un job legal si care nu implica sex este combinat cu o activitate ilegala. Practic, in mintea unora, show-urile online pentru adulti si prostitutia merg mana in mana. Videochatul este o activitate legala in Romania inca din 2003, iar modelele de videochat (masculine si feminine) comunica cu admiratorii exclusiv in spatiul virtual. Nu exista interactiune in afara site-urilor de profil, indiferent de ce asocieri fac persoanele nedocumentate sau rauvoitoare.

Mitul 2: videochatul nu este un job real, ci doar o ocupatie
Unele persoane nu vad aceasta activitate ca fiind una de baza, desfasurata intr-un mediu profesionist. Practic, in mintea multora, videochatul poate fi ceva ce faci cateva ore dupa scoala sau serviciu pentru a face rost de ceva bani in plus. Total gresit! Atat modelele de videochat feminin, cat si masculin pot alege sa desfasoare aceasta activitate de acasa sau din cadrul unui studio profesionist. In cazul in care colaboreaza cu un studio cu renume, programul de lucru este de 8 ore pe zi, iar mediul de lucru este cat se poate de modern.

Mitul 3: modelele de videochat desfasoara o activitate la limita legalitatii
Total gresit! In cazul in care ai depasit varsta de 18 ani, ai dreptul de a alege daca vrei sa devii model de videochat. Nu-i nimic ilegal, ciudat sau dubios in legatura cu acest domeniu. Modelele lucreaza legal, in baza unor contracte de colaborare, iar taxele si impozitele sunt platite la zi.

Mitul 4: modelele de videochat sunt “usuratice”
Daca faci videochat, unele persoane cred ca sansele de a le refuza avansurile sunt foarte mici. Dintr-un motiv total necunoscut si, in mod cert, neintemeiat, modelele feminine sunt privite de unii ca fiind femei usuratice, iar barbatii sunt un fel de jucarii sexuale in mintea altora. Adevarul este chiar inversul acestei situatii, astfel incat cele mai multe modele de videochat sunt obisnuite cu admiratia si avansurile, astfel incat nu vor fi impresionate deloc.

Mitul 5: identitatea ta este publica
Printre primele griji pe care ti le faci atunci cand iei in calcul aceasta activitate este confidentialitatea. Evident, te temi ca prietenii si familia sa nu afle ca tu faci ceva “rusinos”. In primul rand, nu-i nimic cu care sa iti fie rusine atunci cand esti model de videochat. In al doilea rand, masurile de siguranta si confidentialitate folosite atat de studiouri, cat si de site-urile de videochat iti vor feri datele personale de ochi straini. In plus, poti alege sa limitezi accesul unui oras sau chiar al unei tari la profilul tau de model, astfel incat sa nu existe sansa ca cineva cunoscut sa te gaseasca online vreodata. Nimeni nu va afla cu ce te ocupi pana cand si numai daca alegi tu sa spui.

Mitul 6: modelele de videochat sunt “disperate dupa bani”
Toata lumea are nevoie de bani, iar videochatul nu este singura metoda de a-i castiga. Sigur, activitatea de model de videochat poate fi foarte profitabila pentru persoanele serioase si implicate, insa in niciun caz acest lucru nu se aseamana cu disperarea. Pe langa activitatea in sine care este placuta si interesanta, acest domeniu te va rasplati pe masura muncii tale. Astfel, cu cat muncesti mai mult, cu atat castigi mai bine. Nu asa trebuie sa functioneze un job normal?

Mitul 7: modelele de videochat masculin fac bani usor
Dupa cum ai putut citi mai sus, videochatul este o activitate care implica seriozitate, iar banii vin numai daca iti dai interesul si lucrezi cat mai mult. In plus, inceputul este destul de dificil, intrucat modelele de videochat masculin trebuie sa dedice foarte mult timp si efort pentru a cladi o baza de admiratori inainte sa se poata bucura de castiguri mari. Acest lucru este valabil si pentru modelele feminine, asadar contrar preconceptiilor, nuditatea nu este secretul videochatului, ci munca, seriozitatea, determinarea si comunicarea.

Mitul 8: numai barbatii care arata excelent pot deveni modele de videochat
Adevarul este ca oricine poate deveni model de videochat, indiferent de calitatile corpului. Preferintele si fanteziile membrilor site-urilor de videochat sunt foarte diverse, asadar exista modele pentru orice gust. Pentru a te convinge, trebuie doar sa intri pe un astfel de site si sa descoperi toate categoriile de modele de videochat masculin. Indiferent de aspect, nationalitate sau orientare sexuala, oricine isi poate gasi o nisa in videochatul modern.

Mitul 9: modelele de videochat masculine nu pot avea parteneri stabili de viata
Unele persoane cred ca modelele de videochat au mari probleme in relatii tocmai din cauza naturii muncii lor. Indiferent de activitatea pe care o desfasori, poti avea o relatie bazata pe iubire si respect cu oricine atat timp cat ambii parteneri sunt multumiti de domeniile in care activeaza. Nimic nu ar trebui sa stea in calea unei vieti fericite, in special activitatea profesionala.

Mitul 10: modelele de videochat nu au educatie
Probabil ai avut conversatii cu oameni inteligenti, mai putin inteligenti, fara scoala sau cu facultate. Cu cine ai prefera sa discuti? Ce conversatie te-ar atrage atat de mult incat sa petreci ore intregi in compania interlocutorului? Modelele de videochat fac exact asta: converseaza ore intregi cu persoane necunoscute. Tocmai de aceea, inteligenta si educatia sunt foarte importante in aceasta meserie. Multe modele feminine si masculine privesc videochatul ca fiind cea mai buna modalitate de a se intretine pe durata facultatii, iar acest domeniu este deosebit de profitabil si dupa ce ai absolvit facultatea. Oricine poate sa se dezbrace, insa nu multe persoane pot aduna zeci sau sute de admiratori care sa doreasca sa converseze in fiecare zi cu ele.

Cele mai multe preconceptii de acest tip influenteaza modelele de videochat si perceptia societatii despre aceasta activitate. Pentru a scapa de aceste zvonuri neintemeiate, trebuie sa ai incredere in tine si sa dezminti miturile care nu au nicio legatura cu videochatul modern.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *