Vrei sa te angajezi la un studio de videochat? Iata 5 beneficii de care sa intrebi!

studio-videochat

In prezent, la nivel international, Romania e cunoscuta pentru sectorul IT, femeile frumoase si pentru abilitatea poporului de a se adapta oricarei schimbari. Nu vine ca o surpriza pentru nimeni ca o tara considerata ca avand una dintre cele mai rapide conexiuni la internet, popor cunoscator de limbi straine cu o minte agera care face bani din piatra seaca sa se afle pe primul loc in lume in ceea ce priveste videochatul.

Un studio de videochat profesionist ofera multiple beneficii tinerilor in cautare de un job cu program flexibil, incasari cu mult peste media din Romania si cu dorinta de afirmare intr-un mediu creativ. Un job in domeniul videochatului presupune sa ai o personalitate placuta si deschisa, ambitie, cunoasterea unei limbi straine si destul de multa disciplina.

Beneficiile, in schimb, sunt pe masura. Iata 5 beneficii e care te poti bucura intr-un studio de videochat de top:

– Dupa cum ai putut citi mai sus, nu-ti trebuie experienta in domeniu pentru a intra in echipa unui studio de videochat cu renume. Tot ce conteaza este sa ai ambitie, sa fii deshis sa inveti si sa fii disciplinat. In plus, trebuie sa comunici foarte bine, asadar zambetul si firea vesela sunt atuuri in aceasta bransa.

– Daca vrei sa lucrezi de acasa, unele studiouri pot colabora cu tine in acest sens, insa cele mai bune posibilitati de castig vor fi in cadrul studioului. Acolo vei avea parte de training, decoruri si vestimentatie diversificate, cea mai buna aparatura, conexiune rapida la Internet, make-up artisti, hairstylisti si chiar sedinte de bronzare si masaj.

– Videochatul nu mai este de mult o ocupatie tabuu, asadar studiourile mari sunt in perfecta legalitate. Vei munci sub un contract ferm, vei avea asigurari sociale si studioul de videochat iti va plati la zi toate taxele si impozitele aferente, conform legislatiei in vigoare. Exact ca la orice mare companie.

– Pentru a atrage modele, unele studiouri ofera un venit minim garantat de 1.000 de euro pe luna in prima perioada de la angajare. Dupa ce treci de stagiile de training si capeti putina experienta in fata camerei, poti ajunge sa castigi chiar peste 10.000 de euro pe luna.Ce trebuie sa intelegi e ca sumele acestea sunt rezultatul orelor de munca, al trainingului corect aplicat si al marketingului pe care fiecare studio reuseste sa il faca. Daca tot am deschis acest subiect, trebuie sa afli ca 3.000, 5.000 sau 10.000 de euro nu vor fi salariul tau fix, ci cuantumul castigat din procentele de care te bucuri. Treaba functioneaza astfel: din incasarile totale pe care le aduci, studioul iti da 50%. Unele studiouri au bonusuri de fidelitate si performanta, asadar poti ajunge chiar la 65 de procente din suma totala.

– Ti-e frica sa nu se afle ca faci videochat? Studiourile moderne au sisteme de siguranta online ce asigura confidentialitatea fiecarui model.

Poate ca ideea de videochat nu este atat de confortabila la prima vedere, insa daca alegi un studio de videochat de top, cu o abordare moderna, mediul de lucru va fi unul placut, iar mentalitatea ta se va schimba foarte repede.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *