Cât câștigi în prima lună ca model de videochat?

cât câștigi în prima lună ca model de videochat.

Videochatul este domeniul din care se câștigă bani rapid. Însă, ăsta nu ar trebui să fie motivul pentru care alegi acest job. Dacă ești hotărâtă să mergi pe acest drum, încarcă-te cu răbdare pentru că rezultatele financiare s-ar putea să aibă de așteptat. În articolul următor, vom dezbate cât câștigi în prima lună ca model de videochat. Astfel, dacă ești în căutare să faci bani cât ai bate din palme, videochatul s-au putea să nu fie potrivit ție.

Cât câștigi în prima lună ca model de videochat?

Primele întrebări care îți vin în minte atunci când te gândești la o carieră în videochat sunt ”Câți bani o să câștig?”, ”Când o să iau primii bani?”. Sunt întrebări normale pe care orice model de videochat și le-a pus la început.

Majoritatea studiourilor de videochat promit sume colosale încă din prima lună, însă nu spun toate detaliile despre cum se obțin acești bani. Astfel, fetele ajung să fie induse în eroare cu ușurință. La final de lună, încasările nu sunt deloc ce promiteau a fi, modelul renunță, iar studioul continuă să facă această greșeală irosind timp și bani.

Pentru că nu cantitatea, ci calitatea modelelor contează, îți vom oferi răspunsurile pe care le cauți. În acest fel, nu vei avea parte e surprize. Vei ști de la început în ce te implici și dacă vrei să continui.

Salariul la Videochat

Studiourile de videochat le oferă modelelor foarte multe beneficii pentru a începe o colaborare. Modelele au parte încă din prima zi de training specializat, suport tehnic, ședințe foto, make-up profesional și multe altele. Probabil, știai deja că veniturile tale din videochat reprezintă un comision din suma totală încasată. Procentul variază de la studio la studio. Însă, există studiouri de videochat care îți oferă și salariu garantat pe lângă acel comision.

Salariul la videochat este de regulă fix și începe de la 3000 de lei în funcție de succesul studioului cu care alegi să colaborezi. De multe ori, acesta este oferit pe perioadă determinată pentru a ajuta modelele noi să se întrețină până vor câștiga sufienți bani. Însă, asta nu înseamnă că studioul va aștepta la nesfârșit o îmbunătățire a câștigurilor tale. Ai la dispoziție o perioadă de timp în care atât studioul, cât și tu vă veți da seama dacă merită să continuați colaborarea.

Comisionul din videochat

Procentul care îi revine modelului variază în funcție de studioul pe care îl alegi. Sunt studiouri care îți oferă un procent mai mic, dar compensează cu alte avantaje precum vacanțe, operații estetice sau chiar mașină personală sau locuință.
Majoritatea studiourilor oferă un procent de 50% la început. Acest procent crește în funcție de experiența modelului. Poți ajunge chiar la un procent de 70-80% dacă reușești să îți depășești limitele. Totul depinde de tine. Aceasta o să fie regula care se aplică și în cazul câștigurilor tale în prima lună. Implicarea și determinarea ta vor spune cât câștigi în prima lună ca model de videochat.

Lipsa experienței te-ar putea face să nu ajungi așa repede la câștigurile la care ai visat. Important este să ai răbdare și să continui până vei reuși. Dacă alegi să te sperii pentru că ai făcut o sumă micp, nu vei face altceva decât să te descurajezi. Află că multe modele de top au început cariera de videochat cu câștiguri de doar câteva sute de dolari. Trainerii de la studio te vor ajuta să înveți exact ce ai de făcut pentru a transforma acele sute în mii. Dacă îți asumi acest risc și ești hotărâtă să continui, cariera de model de videochat te așteaptă cu multe surprize.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *