Vrei sa schimbi domeniul de activitate? Iata ce implica sa lucrezi intr-un studio de videochat modern!

studio de videochat

Fiindca nu exista foarte multe informatii despre videochat in sfera publica, iar informatiile la care ajungi sunt, de multe ori, neclare sau incorecte, am decis sa adresam cateva intrebari de baza despre activitatea dintr-un studio de videochat pentru a oferi clarificari.

Ce fac modelele intr-un studio de videochat?
Inainte sa alegi calea catre succesul in videochat, trebuie sa stii exact care este activitatea de zi cu zi. In functie de site-urile de videochat cu care colaboreaza studioul, activitatea ta poate fi foarte diversa. In cazul in care nu crezi ca ai fi confortabila cu nuditatea, poti alege un studio premium care lucreaza pe platforme non-adult. Orice tip de videochat ai alege, trebuie sa stii ca activitatea de baza va fi comunicarea cu tot felul de persoane din intreaga lume. Astfel, personalitatea, sarmul tau personal si inteligenta vor fi atuurile pe care le vei folosi pentru a avea succes.

Ce limite de varsta exista?
In tara noastra, aceasta activitate este legala inca din 2003, asa incat orice studio de videochat serios va colabora exclusiv cu modele care au depasit varsta majoratului. In cea ce priveste varsta maxima, trebuie sa stii ca poti face parte din echipa unui studio de videochat cu renume chiar daca ai depasit 40 de ani. Aceasta industrie este libera si lipsita de prejudecati sau granite, asadar tot ce conteaza este sa ai o atitudine deschisa.

Full time, part time, oricand ai timp?
Una dintre informatiile care te pot induce in eroare este ca videochatul poate fi facut cateva ore pe zi, iar castigurile vor fi de mi de euro pe luna. Lucrurile nu stau asa. Desi modelele de top dintr-un studio de videochat cu renume pot ajunge sa castige sute sau chiar mii de dolari pe ora in unele zile, acest lucru se datoreaza faptului ca acorda importanta maxima activitatii in fiecare zi. In general, programul de lucru este de 8 ore pe zi sau 40 de ore pe saptamana (unele studiouri iti dau sansa sa alegi turele).

Cat poti sa castigi?
Acest domeniu este atat de larg, incat posibilitatile de castig sunt nenumarate. Daca vei alege un studio de videochat de top, perioada de acomodare cu activitatea iti poate aduce undeva intre 1.000 si 3.000 de dolari pe luna. Dupa ce acumulezi experienta si iti cladesti o baza solida de admiratori, dimensiunile veniturilor lunare vor depinde doar de creativitatea ta si de efortul depus.

Cum poti ajunge model de top?
Domeniul este unul foarte competitiv, dovada fiind sutele de studiouri si miile de modele care participa anual la marile gale internationale ale industriei. Astfel, atunci cand faci parte din echipa unui studio de videochat cu renume, sesiunile de training oferite de specialistii studioului te vor ajuta sa progresezi foarte rapid. Partea buna este ca nu ai nevoie de experienta pentru a fi model in cadrul unui studio de videochat cu prestigiu, asadar ai toate sansele de a ajunge in top.

Cum alegi studioul potrivit?
Ca orice in domeniu foarte profitabil, si in videochat poti da peste anunturi de colaborare false sau firme fantoma. Astfel, primul detaliu de care trebuie sa te asiguri este legalitatea. Un studio de videochat serios iti va oferi un contract inca din prima zi de activitate, iar taxele si impozitele vor fi platite la zi. Mai mult, banii iti vor fi livrati in cont, iar fiecare transfer va fi insotit de un document aditional ce ofera detaliile castigurilor tale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *