Ce lenjerie ti se potriveste in functie de personalitate

Lenjeria sexy – ce tip de lenjerie ți se potrivește?

În viața de zi cu zi, lenjeria intimă este un element-cheie în starea noastră de spirit. Ea te poate ajuta să te simți mai feminină și mai senzuală, mai sigură pe tine, fie că o porți sub haine, fie că o folosești pentru momentele picante din dormitor. Esti curioasa sa stii ce tip de lenjerie ti se potriveste?

Modelele de videochat sunt cele mai conștiente de importanța unei lenjerii frumoase și de calitate. 

În urma studiilor făcute pe mii de membri ai modelelor de videochat, am descoperit că gusturile acestora în materie de lenjerie se rezumă la 4 culori : alb, negru, roșu și verde smarald.

 

Albul – de la puritate la seducție

Aceasta este un must have în garderobe unei femei. Fie că alegi să o porți sub o cămașă de mătase, fie că o porți seara pentru momentele de intimitate, lenjeria albă din dantelă sau din satin este mereu feminină, este clasicul care nu se demodează niciodată. Ea nu doar conferă puritate momentelor petrecute în doi, dar ii oferă partenerului tău senzația că trebuie să te protejeze.

 

Negru – pentru siguranță de sine și dominare

Vrei să fii cu adevărat seducătoare? Poartă negru! Niciun bărbat nu poate rezista unui set de lenjerie neagră. Dantela neagră emană o vrajă căreia nimeni nu i se poate sustrage. Negrul îți conferă un aer senzual, ușor sălbatic. Bărbații știu că o femeie îmbrăcată în lenjerie neagră e o femeie stăpână pe sine care nu se lasă cucerită, ci cucerește.

 

Roșu pasional

Îți mai amintești de reacția taurului la vederea culorii roșu? Așa sunt bărbații când văd o femeie în lenjerie roșie – li se ascut privirea și simțurile, și sunt gata de atac. O femeie în roșu exprimă senzualitate și siguranță de sine. O femeie care poartă roșu e capabilă să domine atât în viața de zi cu zi, cât și în pat.

 

Verdele smarald – o prezență prețioasă

Smaraldul e o piatră prețioasă, iar o femeie care poartă verde smarald este la fel de prețioasă și grațioasă. Lenjeria de această culoare îți va scoate în evidență formele, dar și feminitatea. Te va face de neuitat, asta e cert!

 

BONUS!

Lenjeria din latex!

E scris în gena masculină atracția pentru latex. O femeie în latex este dominantă, dură și foarte sexuală. Orice bărbat a avut măcar o fantezie cu o femeie îmbrăcată în latex, așadar dacă vrei ceva nou și picant în dormitor, îți recomandăm să încerci o lenjerie intima din acest material.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *