Esti interesata de fetisuri? Descopera manusile speciale ideale pentru diferite fantezii!

Multe modele de videochat aleg sa indeplineasca fanteziile persoanelor cu fetisuri, iar aceste placeri aparte sunt de foarte multe tipuri. De la BDSM la fantezii cu mancare si de la tatuaje la fantezii ce implica fumatul, toate fetisurile depind nu numai de elementul central, ci si de decor si accesoriile pe care le aleg modelele de videochat pentru a completa fantezia. Tocmai de aceea, astazi vom vorbi despre manusile care te pot ajuta sa “intri in personaj” asa cum trebuie.

Desi multe dintre aceste manusi au design special pentru atingere, unele modele de videochat le folosesc in show-uri pentru a duce membrii cu gandul la acea atingere si pentru a-i atrage total in respectiva fantezie. In plus, daca ai o costumatie deosebita sau o pereche de manusi speciale, poti deveni “ambasador” al respectivei companii printr-un program de afiliere. Unele modele de videochat ofera coduri si cupoane de reducere la aceste accesorii, rotunjindu-si veniturile.

Sunt o multime de modele de manusi pe care le poti folosi pentru a aprinde imaginatia membrilor, asadar continua sa citesti pentru a gasi perechea potrivita pentru fiecare fantezie!

Medicale

Acestea sunt clasicele manusi medicale produse din latex farmaceutic. Fiecare model de videochat specializat in fetisuri trebuie sa aiba in “arsenal” acest tip de manusi, astfel incat se pot dovedi deosebit de utile impreuna cu un costum special de doctorita.

Din latex

Manusile medicale sunt confectionate din latex, insa aici este vorba de un alt design si o alta functionlitate. Aceste manusi speciale din latex pot fi puse in valoare atunci cand le folosesti impreuna cu lubrifiant sau cu polish de latex. Spre deosebire de manusile medicale (care isi pastreaza aderenta la contactul cu fluidele), aceste manusi din latex pot deveni deosebit de alunecoase atunci cand sunt lubrifiate, contribuind la o gama larga de fetisuri. Poti cumpara astfel de manusi online, in diferite modele, sau le poti personaliza pentru a te bucura de un design unic (lungi, scurte, fara degete, cu gaurele etc.).

Din cauciuc

Aceste manusi sunt mai groase decat cele din latex si produc un sunet unic atunci cand iau contact cu o suprafata, asadar jocurile de role-play medical hardcore adesea includ o pereche de manusi din cauciuc.

Din piele

Pielea a avut intotdeauna ceva unic, fiind un material foarte apreciat din care se fabrica o varietate de piese si accesorii vestimentare. In functie de designul manusilor din piele pe care le aleg, unele modele de videochat pot merge catre eleganta, in timp ce altele pot completa fetisurile BDSM sau chiar cele care implica fumatul. Trebuie sa stii, insa, ca pielea este sensibila la contactul cu fluidele si se poate curata mai greu, asadar poarta manusile cu grija!

Senzoriale

Dupa cum ai citit mai sus, unele manusi sunt facute pentru a oferi o senzatie aparte la atingere. Cu toate acestea, le poti folosi in role-play si le poti promova pe profil pentru a te bucura de venituri in cadrul programelor de afiliere. Acest tip de manusi poate fi din latex cu striatii, din piele, din blana sau din lana.

Decorative

Pentru a completa cu succes orice “tablou”, poti alege sa porti o diversitate de manusi din comert care nu sunt neaparat facute pentru role-play sau fantezii erotice. Pe langa manusile medicale accesibile oricui, poti achizitiona si o pereche din panza, din bumbac impletit, din plasa neagra, din broderie rosie sau din piele cu tepi metalici. Cele mai de succes modele de videochat isi folosesc imaginatia si incearca sa inteleaga cat mai bine dorintele si fanteziile fiecarui admirator.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *