Incepe cu dreptul cariera intr-un studio de videochat!

studio de videochat

Foarte multe fete aleg cariera de model de videochat fiind atrase de castigurile foarte mari pe care le ofera acest domeniu. Pe langa castiguri, insa, exista multe beneficii de care te bucuri atunci cand faci parte din echipa unui studio de videochat premium.

In prezent, studiourile sunt foarte deschise cu privire la activitatea pe care o desfasoara si beneficiile pe care le ofera, astfel incat multe site-uri de studio videochat spun ca o cariera in domeniu presupune urmatoarele:
– sa comunici cu persoane din toate tarile lumii si sa fii platita pentru asta;
– sa flirtezi, sa zambesti, sa te distrezi si sa te bucuri de compania (virtuala) a membrilor;
– sa iei contact (online) cu oameni interesanti din diferite culturi si medii sociale;
– sa fii propriul tau sef;
– sa ai un program de lucru flexibil;
– sa te bucuri zilnic de conditii excelente in mediul profesional;
– sa ai alaturi o echipa de tineri profesionisti care te sustine la fiecare pas;
– sa iti folosesti atat calitatile fizice, cat si inteligenta si sarmul personal pentru a-ti cladi o cariera de succes.

Wow! Toate aceste lucruri suna minunat, nu? Partea buna este ca un studio de videochat cu renume chiar ti le poate oferi! Cu toate acestea, multe modele incepatoare aleg sa se concentreze pe ceea ce studioul le poate oferi si, de multe ori, pierd din atentie ce trebuie sa ofere ele in aceasta activitate. Mai precis, isi imagineaza ca activitatea de model este deosebit de simpla si ca banii vor curge ca la robinet doar daca se prezinta in fata camerei.

Pentru a avea succes in orice domeniu, trebuie sa fii serios si implicat. Sa inveti, sa depasesti obstacole si sa te perfectionezi permanent. Astfel, multe modele noi descopera ca frumusetea lor nu este tocmai cea mai importanta “arma” in fata camerei, ci mai degraba personalitatea si atitudinea. Tocmai de aceea, trainerii dintr-un studio de videochat performant au “in maneca” destule tehnici speciale de seductie si pastrare a interesului membrilor, iar cateva dintre acestea se vor regasi in randurile ce urmeaza.

Adreseaza-te membrilor pe nume cat mai des
Ideea nu este sa stai in fata camerei si sa fii frumoasa, ci sa creezi o conexiune cu membrii. Daca acestia te admira si vor sa petreaca cat mai mult timp in compania ta, castigurile de care te vei bucura vor fi foarte mari. Conexiunea speciala poate fi creata si prin senzatia de apropiere si familiaritate pe care o oferi, asadar foloseste numele membrilor cat mai des cu putinta.

Atunci cand ii spui unei persoane pe nume, inseamna ca se bucura de atentia ta, astfel incat admiratorii fideli se vor simti speciali fata de restul persoanelor din chatroom. Din cand in cand, mai poti folosi apelative de genul “dragule” sau “iubitule”, alimentandu-le orgoliul si dorinta de a ramane in atentia ta.

Roaga-i pe membri sa iti faca o favoare
In primul rand, sa ceri cuiva o favoare implica o anumita conexiune si apropiere. In al doilea rand, nu ceri o favoare oricarei persoane pe care o cunosti, ci doar celor in care ai incredere. Astfel, vei arata ca ai incredere in admiratorii tai, iar acestia vor fi dispusi sa te ajute oricand, simtindu-se importanti pentru tine.

Scopul este sa creezi aceasta relatie bazata pe apreciere si incredere, asadar nu le cere lucruri grele sau ciudate, ci doar sa iti distribuie o postare pe social media, sa se aboneze la postarile tale, sa gaseasca o melodie sau un film anume, sa iti aduca aminte de ceva sau sa iti explice una dintre pasiunile lor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *