Mastile de fetis si BDSM – o prezentare a principalelor tipuri folosite de modelele de videochat

modele de videochat

Adesea, costumatia modelelor de videochat specializate in BDSM sau alte fetisuri nu este completa fara una sau mai multe masti alese in mod inspirat. Astfel, online poti gasi o diversitate de modele de masti, iar materialele din care sunt confectionate si preturile pe care le au sunt foarte variate. Tocmai de aceea, astazi vom deschide “cufarul” cu masti si vom detalia motivele pentru care sunt atragatoare, tipurile de masti si materialele din care acestea sunt realizate.

De ce unii membri prefera modele de videochat care poarta o masca?

Pe langa varietate, element foarte important atat in viata de zi cu zi, cat si in sfera sexuala, oamenii prefera mastile din multe motive. Iata cateva dintre cele mai importante:

– depravarea senzoriala;

– anonimitatea asigurata de o masca la petreceri sau evenimente;

– role play;

– fetisuri de diferite tipuri;

– ajutor in eliminarea inhibitiilor;

– objectificare;

– umilire;

– placerea de a simti un anumit material pe fata.

Principalele tipuri de masti si cagule

Atat timp cat acopera o parte sau un detaliu important al fetei, orice element poate fi considerat o masca, indiferent de aspect sau materialul din care este fabricat. Descopera principalele tipuri de masti folosite de modelele de videochat!

Mastile decorative

Masca decorativa

Daca ai in minte mastile de carnaval sau cele venetiene, atunci stii despre ce este vorba. Aceste masti pot fi elegante, misterioase sau intimidante, in functie de preferintele membrilor sau ale modelelor de videochat. Din panza, plastic sau cauciuc, acestea pot fi si cele mai ieftine optiuni de pe piata.

Cagula de tip BDSM (gimp)

Cagula BDSM

Acest tip de cagule acopera complet capul si fata, lasand loc doar pentru gura si ochi. In unele cazuri, au fermoare care acopera aceste zone. De regula, cagulele de “gimp” sunt fabricate din piele, inlocuitori de piele sau latex.

Mastile de role-play

Aici, numai imaginatia poate avea limite. Mastile de role-play pot fi cu aspect de animale de companie sau salbatice, masti de medicina, masti sportive sau orice alt model.

Mastile de bondage

Aceste masti sunt, intr-un fel sau altul, restrictive. Astfel, unele sunt foarte stramte pe fata, iar altele sunt legate cumva de o alta parte a corpului sau atasate de un alt obiect.

Masca bondage

Mastile “functionale”

Aceasta categorie este, de asemenea, foarte creativa. Mastile functionale sunt create cu un scop precis, astfel incat unele pot retine apa sau alte lichide, altele pot fi de tipul mastilor de gaze (pentru restrictionarea oxigenului si control asupra respiratiei). De asemenea, orice esarfa sau bandana care acopera vederea poate intra in aceasta categorie.

ATENTIE! Controlul respiratiei prin mijloace restrictive poate fi periculos, asadar nu este recomandat modelelor de videochat fara experienta in acest sens.

Materialele din care sunt fabricate diversele masti

Daca ai un material in minte, sigur exista si o masca realizata din acel material. Fie ca te gandesti la panza, plasa, plastic, cauciuc, metal, piele, latex, ceramica sau chiar sticla, pretul corect iti va aduce o masca pe masura.

Purtarea mastilor

Unele masti pot fi foarte greu de pus pe fata/cap si foarte dificil de purtat (in special cele de latex sau foarte mulate). Unele ar putea pune presiune pe caile respiratorii in moduri la care nu te astepti, asadar citeste cu atentie detaliile oferite de producator inainte sa achizitionezi o masca iesita din comun. Masura mastilor care acopera capul complet este un detaliu foarte important, asadar verifica daca materialul este elastic si cat de mult poate fi extins.

In plus, daca transpiri intr-o astfel de masca sau o expui la diferite substante, asigura-te ca stii sa o cureti corespunzator si sa o intretii pentru a-i mentine forma si aspectul.

Calitatea si confortul

Unele modele de videochat folosesc masti care au scopul de a aduce disconfort, insa acest detaliu depinde de tipul de fetis practicat. De regula, o masca trebuie sa fie confortabila si de calitate, asadar va trebui sa verifici calitatea, forma si pozitia cusaturilor, fermoarele, curelele, insertiile de plastic sau metal, inchizatorile, cataramele si celelalte mici detalii ce pot face diferenta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *