Mituri Despre Videochat

Mituri Despre Videochat

Dintotdeauna, videochatul s-a situat printre cele mai bine plătite domenii. Multe fete au cunoscut succesul datorită carierei de model de videochat. La fel de multe, au ratat ocazia din cauza controverselor apărute în jurul acestui subiect. Ca în majoritatea industriilor de succes , și aici au apărut controverse și mituri despre videochat. Rămâi cu noi pentru a afla care sunt acestea și îți vei schimba opinia despre videochat.

3 mituri despre videochat

1. Ca să câștigi bani trebuie să arăți perfect din punct de vedere fizic

Impresia multora este că modelele de videochat trebuie să arate perfect pentru a fi acceptate la un studio de videochat. Altfel, nu ar avea nicio șansă să facă bani. Dimpotrivă, videochatul este domeniul în care chiar și imperfecțiunile sunt considerate calități. Publicul consumator de conținut adult nu este întotdeauna în căutare de fotomodele. Majoritatea membrilor sunt în căutare de persoane carismatice, cu aspect îngrijit și care știu să își pună în valoare calitățile.

Singurele criterii ale studiourilor de videochat sunt cunoașterea unei limbi străine și seriozitatea. Niciodată nu vor conta kilogramele în plus, culoarea pielii sau defectele pe care le ai. Dacă nu ne crezi, aruncă o privire pe site-urile de live streaming și vei găsi o varietate de modele care fac o mulțime de bani în ciuda defectelor pe care le au.

2. Să faci videochat este ilegal

Într-adevăr, jobul de model de videochat este ilegal pentru persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani. În rest, toate persoanele majore au dreptul să practice videochat. Jobul de model online este la fel ca oricare alt job, unde lucrezi după un program fix pe baza unui contract, primești salariu lunar și ai drepturi la fel ca ale ricărui alt angajat.

În concluzie, vei lucra 100% legal și vei avea aceleași beneficii și obligații ca ale unui oricare angajat. Diferența o va face doar salariul care este semnificativ mai crescut decât în majoritatea industriilor. Poți ajunge să câștigi într-o lună sume de până la 75.000 de euro în funcție de experiență, implicare și voință.

3. Îți strici reputația

Dacă primul tău gând când te gândești la videochat este ”Ce o să zică lumea?”, atunci înseamnă că ești mai procupată de părerea altora decât de viața ta. Gândește-te mai bine! Dacă jobul de videochat ți-ar face viața mai bună, de ce ar vrea persoanele care contează să te oprească? Cei care contează îți vor vrea mereu binele. Iar dacă cei care nu contează te opresc, înseamnă că nu vei reuși niciodată să ai viața pe care ți-o dorești.

Iar dacă vrei ca nimeni să nu știe despre jobul pe care îl ai, află că studiourile de videochat îți respectă și protejează confidențialitatea. Țările în care nu dorești să apari vor fi banate, astfel încât nimeni să nu te poată găsi.

Te-au oprit și pe tine aceste mituri despre videochat din a aplica pentru postul de model al unui studio? Din păcate, România este încă o țară conservatoare care nu este încă pregătită să se deschidă complet sexualității. Însă, părerile altora nu ar trebui să stea în calea fericirii tale. Nu uita că o faci pentru tine și pentru a avea viața pe care ți-o dorești.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *