Vrei sa devii model de videochat? Iata cum poti avea succes in domeniu inca de la inceput! – Partea 2

modele de videochat

In PRIMA PARTE a acestui articol am dezbatut putin diferenta dintre asteptari si realitate, intrucat numai prin seriozitate si implicare poti avea un inceput bun ca model de videochat.

In plus, am vorbit si despre relatiile cu membrii site-urilor pe care lucrezi, acestea fiind decisive pentru asigurarea unui venit constant. Astazi vom aborda detalii legate de marketing si confidentialitate, intrucat acestea trebuie cunoscute inca de la inceput pentru a-ti asigura succesul in domeniu. Iata ce trebuie sa stii!

Marketing

Una dintre greselile pe care le fac majoritatea modelelor aflate la inceput este ca nu lucreaza la imaginea personala si nu profita de aceasta in online. Videochatul inseamna mult mai mult decat o sesiune in fata camerei in care esti aranjata si ai o abordare prietenoasa.

Trebuie sa iti dai seama care sunt atuurile tale si ce poti oferi fara a forta o anumita directie. Trebuie sa-ti pui in valoare aptitudinile, hobby-urile si interesele, iar membrii vor fi atrasi in mod natural de tine.

Daca iti plac jocurile video, nu ascunde acest detaliu! Vorbeste despre noul joc care te-a captivat sau chiar joaca-l in sesiunile de videochat (unele platforme au restrictii referitoare la streaming-ul in afara platformei, asadar intereseaza-te despre aceste detalii inainte).

Daca iti plac costumatiile diferite si makeup-ul neconventional, arata acest lucru! Indiferent de lucrurile care ti se par interesante, incearca sa creezi o experienta aparte in cadrul fiecarei sesiuni folosindu-ti creativitatea. Nu trebuie sa te transformi in femeia sexy pe care crezi ca o vor toti barbatii daca tu nu ai acest tip de personalitate. Cel mai bine este sa dezvolti propriul stil si sa pui in valoare calitatile pe care deja le ai.

Odata ce ai schitat o directie in care vrei sa duci imaginea personala, trebuie sa gasesti o strategie potrivita de marketing. Un cont de Twitter sau de Instagram te va ajuta sa pastrezi legatura cu membrii fideli si in afara orelor de camming, oferindu-le acestora fragmente din viata ta de zi cu zi prin intermediul statusurilor si pozelor.

Unele modele creeaza bloguri sau site-uri proprii cu fotografii, articole si videoclipuri, in timp ce altele deschid conturi premium pe Snapchat si OnlyFans. Gaseste strategie potrivita pentru tine si bucura-te de venituri pasive folosindu-ti imaginea si in afara sesiunilor de videochat.

Confidentialitatea si intimitatea

Multe persoane incep activitatea de model in paralel cu un job sau cu alte responsabilitati majore, astfel incat programul aglomerat nu le permite sa apara in fata camerei in mod regulat. Cel mai importanta aspect al videochatului este consistenta, in special la inceput, astfel incat numai cu aparitii frecvente poti construi o baza de membri fideli de pe urma carora sa te bucuri de un venit considerabil.

In plus, multe persoane nu au un loc potrivit pentru a transmite live, intrucat persoanele cu care impart locuinta le-ar putea afecta intimitatea. Atunci cand vrei sa te bucuri de succes ca model de videochat, trebuie sa respecti un interval orar anume si sa poti prelungi sesiunile oricand este nevoie.

Astfel, daca ai colegi de apartament sau locuiesti cu parintii, trebuie sa le spui ca ai nevoie de liniste in respectivul interval orar sau trebuie sa te muti pentru a-ti putea atinge potentialul in acest domeniu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *