Iata cateva obstacole pe care le-ai putea intalni daca devii model de videochat

Modele videochat

Daca nu ai o specializare care sa iti asigure venituri decente inca de la prima angajare, anunturile de videochat probabil deja ti-au atras atentia prin castigurile pe care le prezinta. Majoritatea acestor anunturi nu sunt exagerate, astfel ca multe modele de videochat se bucura chiar din primele luni de un venit ce depaseste cu mult salariul mediu pe economie. Cu toate acestea, in anunturile de colaborare promovate de studiouri nu vor fi mentionate provocarile pe care trebuie sa le depasesti si obstacolele care iti pot aparea in cale atunci cand esti la inceput de drum. Tocmai de aceea, mai jos vei descoperi 5 dintre posibilele neplaceri cu care ai putea sa te confrunti in meseria de model de videochat.

1. Parerea apropiatilor despre tine ar putea sa se schimbe
Stii foarte bine ca nu toata lumea iti vrea binele, asadar opinia sau reactia persoanelor din jurul tau la aflarea vestii ca esti model de videochat ar putea sa nu-ti fie favorabila. Daca alegi sa te destainui mai multor persoane, probabil vei auzi si cateva “vorbe” despre tine in cercurile de prieteni. Astfel, trebuie sa te asiguri ca persoanele carora le dezvalui natura muncii tale sunt de incredere. Cat despre ceilalti, nu e treaba nimanui cu ce te ocupi.

2. Venituri care fluctueaza
Modelele de videochat isi “castiga painea” din online, astfel incat depind de trafic, numar de vizitatori si fidelizarea membrilor. Astfel, unele perioade ar putea sa nu fie atat de productive pentru tine, asadar veniturile vor fi diferite de la o luna la alta. Totusi, cel mai bine este sa fii rabdatoare si sa nu te descurajezi, fiindca zilele mai putin pline sunt intotdeauna urmate de perioade bune. Traficul pe pagina modelelor de videochat poate fluctua pe perioade scurte de timp, insa balanta se echilibreaza pe termen lung.

Model Videochat

 

3. Imaginea publica poate fi afectata
Daca nu alegi sa colaborezi cu un studio premium, perioada petrecuta ca model de videochat poate periclita viitorul tau ca persoana publica. Pentru a nu se afla ca ai lucrat ca model, marile studiouri opereaza in cadrul unei companii-mama care nu are legatura cu industria pentru adulti, iar colaborarea ta va fi inregistrata cu respectiva companie, nu direct cu studioul.

Majoritatea agentiilor si site-urilor din industrie iti vor asigura confidentialitatea prin protejarea informatiilor cu caracter personal. In plus, vor preveni distribuirea de fotografii sau videoclipuri prin intermediul mai multor masuri si sisteme de siguranta. Tocmai de aceea, primul pas este sa iti creezi o noua identitate pe care sa o folosesti in mediul virtual.

4. Discutii care produc disconfort
Modelele de videochat discuta cu foarte multe persoane in fiecare zi, astfel incat este foarte probabil sa dai si peste oameni mai putin politicosi. Multi membri sunt prietenosi si este o placere sa discuti cu ei, insa vor exista si situatii in care rabdarea ta se va apropia de limita. Toate aceste cazuri au, insa, o rezolvare simpla. Fie ai putere de administrator pe propria pagina, fie adminul de serviciu va selecta prompt cine ramane si cine are dreptul sa vorbeasca pe canalul tau.

5. Munca si iar munca
Videochatul este o activitate profesionala ca oricare alta, asadar nu trebuie sa vezi niciodata acest domeniu ca pe o schema de imbogatire rapida. Aici, banii se castiga muncind. Inceputul este greu, intrucat trebuie sa inveti cum se foloseste platforma pe care lucrezi si care sunt cele mai bune tactici de atragere a atentiei si pastrare a interesului. Dupa ce treci de prima perioada si incepi deja sa cladesti un fanbase, vei putea incepe sa te bucuri de rodul muncii tale. Cu toate acestea, odata ce incepi sa castigi constant sume importante de bani, nu trebuie sa te “culci pe o ureche”. Daca vrei sa te numeri printre modelele de videochat de succes, trebuie sa muncesti mult si sa dai dovada de seriozitate in fiecare zi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *