Povestea unei tinere de 27 de ani: „Mi-am pierdut jobul in timpul carantinei si am inceput sa fac videochat!”

Pandemia de Coronavirus a afectat o lume intreaga. Multe companii au fost nevoite sa-si inchida portile, iar multi oameni au ramas fara loc de munca. Acesta este si cazul lui Roxi, o tanara care si-a pierdut jobul in timpul carantinei.

Roxi lucra in marketing, dar din cauza pandemiei de COVID-19 a fost nevoita sa se reprofileze. Fara job, tanara nu ar mai fi putut sa-si plateasca facturile, asa ca a decis sa faca videochat in timpul starii de urgenta. Roxi are 27 de ani si a fost mereu tentata de o cariera in industria divertismentului pentru adulti.

In timpul izolarii la domiciliu, aceasta a vazut pe Facebook un mesaj postat de o fosta colega de liceu, mama singura cu doi copii, in care anunta ca a devenit model de videochat si ca aceasta activitate i-a schimbat viata. Acum putea sa isi faca propriul program de lucru si sa isi intretina copiii.

Intrigata, Roxi i-a trimis un mesaj pentru a afla mai multe detalii despre activitatea de model online. Apoi, tanara a decis sa incerce si ea, iar acum se declara foarte multumita.

„Imi place aceasta experienta. Ca model de videochat, niciodata nu stii cine va solicita un show privat cu tine sau ce isi va dori sa faci in fata camerei web. E palpitant. In plus, imi place ca sunt propria mea sefa. Eu decid ce fac in fata camerei web si la ce ora imi incep activitatea”, a marturisit ea pentru whimn.com.au.

Roxi spune ca pana acum a lucrat doar cate 12 ore pe saptamana, dar vrea curand sa dubleze timpul petrecut online. Tanara este convinsa ca va castiga mai multi bani decat castiga la jobul din marketing, daca se va implica mai mult in aceasta activitate.

„Duminica castig cel mai mult, dar atunci cand se apropie ziua de salariu castig mai putin. Membrii nu mai au atat de multi bani de cheltuit”, a adaugat ea.

Chiar daca majoritatea modelelor de videochat nu isi doresc ca familiile lor sa afle cu ce se ocupa, Roxi nu isi face griji in aceasta privinta. Logodnicul ei deja stie si este incantat de faptul ca tanara castiga acum bani fara sa se streseze atat de mult cum o facea la fostul ei job. Mai mult decat atat, acesta face cateodata show-uri private alaturi de ea sau o priveste in timp ce discuta cu alti barbati.

„Ii place ceea ce fac in timpul sesiunilor private”, a marturisit ea.

Roxi le-a dat deja vestea prietenilor ei apropiati si se gandeste sa le spuna curand si parintilor ei. Modelul stie ca ei ii vor doar binele, asa ca este convinsa ca o vor sustine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *