Riscurile videochatului outdoor

Datorita schimbarii mentalitatii membriilor si dorinta sustinuta a acestora spre modelele ce fac streaming outdoor, modelele au trebuit sa evolueze. Sa schimbe abordarea pentru a putea satisface dorintele membriilor si a ramane in piata. Ce inseamna videochat outdoor?

Se refera la activitatea modelului in afara studioului, in spatii publice, acasa la ea etc. Acest lucru stimuleaza membrii foarte mult si sunt foarte entuziasmati cand un model face un show din tramvai spre exemplu. Cu toate acestea este important sa se pastreze discretia pentru ca legislatia din Roamania nu permite nuditatea in public. In acest articol vom discuta despre ce pericole/ probleme  pot aparea in videochatul outdoor

De ce sa faci videochat outdoor?

In prezent este cea mai „banoasa” nisa cu o varietate de membrii destul de mare. Cerintele sunt diverse si este foarte important sa te obisnuiesti cu ele si mai ales cu comunicarea, cu membrii, folosind vocea. Folosind telefonul ca si camera pentru streaming este dificil sa raspunzi si la mesaje, dar nu imposibil :). Pe langa beneficiile financiare aceasta ramura a videochatului este benefica si pentru model, lucrand de afara ai un alt vibe. Concentarea pe de alta parte este in mai multe directii, pe membrii din camera dar si in jurul tau sa vezi daca cineva este prin zona sau daca cineva te-a observat.

La ce riscuri te expui?

Ca model ce faci streaming de afara sunt multi factori de risk ce te poat afecta. Unul dintre cei mai importanti factori de risc sunt autoritatile ce te pot surprinde in orice moment daca nu esti atenta si nu iti alegi bine locurile. Autoritatiile te pot amenda pe baza faptului ca nu ai voie sa fi nud in public. Alte probleme care le poti intalni afara ar fi alti oameni care te pot vedea din gresala in timpul showului. Uni dintre ei poate vor dori sa te abordeze si chiar mai mult…; o sa vedeti in cele ce urmeaza cum se pot rezolva asemenea situati. Printre riscurile majore ar mai fi si semnalul de internet variabil dar aici depinde de zona.

Cum reactionezi cand te abordeaza oamenii?

Cum am zis si mai sus acest risc in opinia mea este unul dintre cela mai importante si sensibile de abordat. In momentul in care esti intr-un show si vine la tine o persona sa te abordeze, ce faci? Primul lucru recomandat sa il faci este sa te imbraci, iar al doilea lucru sa il ameninti ca il filmezi/pozezi. Daca persoana este insistenta incepi sa il filmezi si te indrepti usor, usor spre o zona mai populata. Exista si cazul in care persoana pune mana pe tine chiar daca este filmat, in acel moment atragi atentia asupra ta pentru a-l speria. Cu materialele foto/video obtinute poti depune marturie la politie pentru harturie.

Este mai rentabil decat in studio?

Raspunsul este DA, este mult mai rentabil sa faci videocaht de afara in pofida tuturor riscurilor. Traficul din camera si incasarile sunt exponential mai mari. Problema cu streamingul outdoor este ca modelul nu poate invata sa fie model. Adica lucrurile de baza care le inveti in camera, in marea majoritatea cazurilor pe mobil nu se aplica. Recomandarea mea este ca un model la inceput de drum sa invete sa faca streaming in camera sa stapaneasca pozitiile. Dupa un timp poate sa treaca outdoor. Un alt lucru interesant este ca  daca esti model cu experineta exista sansa sa nu faci bani outdoor. Aici depide foarte mult de membrii pe care ii ai in camera si de modul in care te vad.

Analizand membrii si dorintele lor ajungem la concluzia ca zona de videochat outdoor este foarte cautata. Ca model sa intri pe aceasta ramura ai nevoie de incredere in tine si putin tupeu, de asemenea trebuie sa fi o fire descurcareata pentru a putea iesi din situatiile mai incomode. In videochatul outdoor trebuie pastrata discretia si este nevoie de modele cu experienta si creativitate  pentru a putea satisface nevoile membrilor. Pe termen lung industria de videochat va migra in zona de outdoor, membrii cautand un videochat mai „natural”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *