Vrei sa te angajezi ca model? Iata cateva sfaturi videochat “din spatele camerei”!

sfaturi videochat

In unele comunitati, orase sau zone ale tarii, sa spui cuiva ca esti model de videochat poate fi o provocare in sine, intrucat inca exista multe persoane care nu au nici cea mai vaga idee despre ce presupune aceasta activitate si au foarte multe preconceptii despre ce inseamna sa lucrezi ca model de videochat.

In cele mai multe cazuri, aceasta imagine distorsionata despre videochat este rezultatul ignorantei. Tocmai de aceea, multe persoane care nu au avut vreodata contact cu fenomenul sunt de parere ca aceasta activitate este ilegala si degradanta pentru tinerele modele.

In contextele de acest gen, este foarte greu sa intelegi cu adevarat ce presupune aceasta activitate moderna si deosebit de profitabila si cu atat mai greu este sa iei decizia corecta atunci cand vrei sa lucrezi in domeniu. Cu toate ca multe studiouri iti vor promite castiguri substantiale, conditiile de lucru ideale pot fi regasite numai in cadrul studiourilor mari, profesioniste si care deja au confirmat performante pe plan international. Tocmai de aceea, am rugat un model cu vechime sa ne ofere cateva sfaturi videochat legate de gasirea studioului potrivit.

Contractul
“Cu toate ca activitatea de videochat este legala din 2003, inca mai exista unele studiouri aparute peste noapte care vor sa profite de naivitatea tinerelor. Astfel, cele mai bune sfaturi videochat pe care pot sa le dau din acest punct de vedere sunt sa colaborezi cu un studio mare si sa intrebi de contract. Mai mult, contractul de colaborare trebuie semnat din prima zi de activitate, iar studioul trebuie sa te asigure ca taxele si impozitele aferente castigurilor tale vor fi platite conform legilor in vigoare. Contractul este primul si cel mai important detaliu atunci cand vrei sa lucrezi in orice domeniu, iar acest lucru se aplica si industriei pentru adulti.”

Beneficiile
“Marile studiouri oricum ofera beneficii financiare motivante, insa un detaliu foarte important este oferirea asigurarii medicale private. Sanatatea este cea mai importanta, iar un studio profesionist va avea grija de echipa sa de modele oferind cele mai bune conditii de prevenire si tratament ale afectiunilor de acest tip. Pe langa asta, unul dintre detaliile pe care trebuie sa le ai in vedere este mediul de lucru. Atunci cand mergi la interviu, acorda atentie facilitatilor oferite, curateniei sediului si dispozitiei pe care o are echipa. Daca membrii echipei se simt bine la lucru, probabil va fi un mediu placut si pentru tine.”

Dovada castigurilor
“Daca vrei sa te asiguri ca promisiunile venite din partea studioului nu sunt false, lasa timiditatea deoparte si intreaba reprezentantul studioului daca iti poate demonstra ca sumele castigate de modele sunt reale. Mai mult, poti cere sa discuti cu unul dintre modele pentru a te convinge ca oferta studioului este una reala. Dupa cum am spus si mai devreme, inca exista unele studiouri fantoma care te atrag cu promisiuni si apoi dispar cu banii pe care i-ai muncit. Daca nu ai experienta in domeniu, nu lasa pe nimeni sa profite de naivitatea ta!”

Construirea unei cariere de succes in videochat poate avea un impact pozitiv asupra intregii tale vieti, asadar informeaza-te inainte de a face acest pas important si alege un studio serios!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *