Trainer videochat – descopera 3 motive pentru a aplica!

trainer videochat

Pe masura ce numarul modelelor si studiourilor de videochat creste, pe atat creste si cautarea de personal administrativ. Cu siguranta ai vazut in ultimele luni postari de site in care studiourile cauta trainer videochat. Tocmai de aceea, venim in ajutorul tau cu 3 motive pentru a aplica la un astfel de job.

Un studio glamour, non-nude, va cauta intotdeauna traineri care sa ghideze modelele catre potentialul lor financiar si personal. Astfel, jobul de trainer videochat este la mare cautare in prezent.

In urmatoarele randuri vom dezbate 3 motive pentru a deveni trainer videochat:

  1. Pachet salarial atractiv

In momentul de fata, zeci de studiouri de videochat non-nude se bat in oferte care mai de care mai tentante pentru a-si atrage in echipa oameni dedicati. Pentru a deveni trainer videochat trebuie cu adevarat sa ai ambitie, sa fii responsabil si sa ai o minte deschisa; nu mai punem la socoteala si faptul ca esti in prezenta modelelor de videochat toata ziua sau toata noaptea (depinde de tura), iar acest detaliu s-ar putea sa nu „cada bine” cu iubita sau iubitul. Asa ca ai si un spor de… risc.

Tocmai de aceea, studiouri de renume se bat in pachete salariale incredibile, cu multiple beneficii: de la asigurare medicala si dentara pana la imprumuturi pentru case si masini.

Cat castiga un trainer videochat? Salariul porneste de la 3.000 de lei si creste in functie de performante, ambitie, motivatie.

trainer videochat 3 motive sa aplici

              2. Mediu de lucru antrenant

Sa recunoastem, unul dintre motivele cele mai importante pentru care cineva ramane la job este mediul de lucru si echipa. Nu-i de mirare ca unul dintre cele 3 motive pentru a deveni trainer videochat il reprezinta echipa.

Unul dintre studiourile de videochat premium din Romania, Studio20, se lauda cu Studio20 Academy.  Academia consta in cursuri desfasurate pe durata a trei zile in care membrii echipei au parte de exercitii de teambuilding.

Alte studiouri glamour petrec, impreuna cu angajatii lor, zile de nastere sau aniversari ale studioului, tinand astfel echipa motivata.

              3. Traininguri pentru specializare si conferinte internationale

In cadrul fiecarui studio de videochat premium se ofera traininguri pentru specializare. Desi ti se poate parea ca jobul de trainer videochat este entry level, afla ca poti ajunge manager intr-un timp foarte scurt.

Pe langa participarea la cursuri proprii de specializare, trainerilor de videochat li se ofera si posibiliatea de a participa la evenimente din industrie, precum Bucharest Summit, YNOT, Xbiz etc.

 

Indiferent care sunt motivele pentru care cauti un job de trainer videochat, speram ca cele 3 motive pe care ti le-am oferit te vor ajuta sa iei o decizie inteleapta cat mai curand.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *