Unele persoane te judeca fiindca esti model de videochat? Iata cum sa treci peste!

modele de videochat

Spoiler alert: succesul personal este cea mai buna arma impotriva judecatii!

In prezent, activitatea de model de videochat nu mai este privita “cu ochi rai” de catre societatea moderna. Cei mai multi tineri din ziua de azi sunt informati corect si gandesc liber, astfel incat nu mai judeca dupa vechile reguli de conduita morala, etica, sociala s.a.m.d. Fiecare persoana este libera sa isi aleaga calea, iar succesul este de apreciat in orice domeniu de activitate. Cu toate acestea, persoanele mai in varsta au pastrat o anumita reticenta fata de activitatea modelelor de videochat, astfel incat parintii tinerelor care au ales acesta profesie reusesc cu greu sa se acomodeze cu situatia.

Daca tocmai ai pornit o colaborare cu un studio premium sau ai deschis un cont de model pe un site de videochat, mai jos vei descoperi cateva sfaturi pe care le-ai putea retine pentru a te bucura de succes in lumea videochatului si pentru a reusi sa treci cat mai repede peste “ce spune lumea”.

Gandeste si vorbeste deschis despre ceea ce faci
Unul dintre cele mai mari obstacole pe care le intalnesc modelele de videochat la inceput de cariera este parerea familiei in legatura cu aceasta profesie. Parintii sunt, in general, cei care incearca sa te convinga ca acest drum nu este pentru tine, insa trebuie sa fii constienta ca informatiile pe care le au nu corespund deloc realitatii domeniului. Astfel, va trebui sa fii rabdatoare si sa intelegi ca este necesar sa le oferi toate informatiile corecte despre videochat, astfel incat sa isi poata face o parere asupra realitatii din aceasta industrie deosebit de profitabila.

Pastrandu-ti calmul si aplanand orice conflict, ai putea sa le povestesti despre beneficiile pe care le ai (in cazul in care lucrezi pentru un studio cu renume) si posibilitatile financiare pe care acest domeniu le ofera. Vorbeste despre activitatea in sine si cum te poate ajuta aceasta sa progresezi chiar si in plan personal. Cel mai important este sa ii convingi ca aceasta activitate nu te va indeparta de valorile si principiile pe care ei ti le-au transmis, ci le va intari. Ai in fata o cariera de succes si sansa de a-ti asigura o viata buna, asadar ar trebui sa se bucure pentru tine.

Nu lua personal toate comentariile rautacioase
Invidia este un sentiment puternic, insa unele persoane reusesc sa ascunda foarte bine semnele acestui sentiment. Astfel, probabil ai in jurul tau cateva rude sau “prieteni” care iti vor numai binele, dar in realitate iti invidiaza succesul ca model de videochat. Daca “iti ajung la urechi” zvonuri neplacute sau cuvinte rautacioase despre ceea ce faci, incearca sa nu le lasi sa te afecteze prea mult. Cele mai multe modele de videochat sunt obisnuite cu “gura lumii” si nu dau deloc atentie rautatilor de acest gen. In schimb, aleg sa se concentreze pe progres si pe obiectivele pe care le-au setat, astfel incat succesul profesional sa nu intarzie. Pana la urma, cat de mult te poate afecta un comentariu rautacios al vecinei de la 3 atunci cand esti pe o plaja exotica cu un cocktail in mana?

Demonstreaza ca esti o femeie independenta
Persoanele invidioase sunt, de regula, cele care se comporta ca si cum ar fi cei mai apropiati prieteni ai tai. Nu este vorba de prieteniile reale, bazate pe respect reciproc si ajutor la greu, ci doar despre linguselile de moment si comportamentul fals. Aceste persoane s-ar bucura foarte mult daca ai esua in cariera, asadar te poti ambitiona de fiecare data cand le intalnesti. Succesul ca model de videochat se traduce in posibilitati financiare mari si o viata fara griji, asadar simte-te confortabil in propria piele si demonstreaza tuturor ca esti o femeie independenta, care isi permite sa isi faca orice “pofta” si isi traieste viata dupa propriile reguli.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *