3 sfaturi  pentru privatul perfect

3 sfaturi  pentru privatul perfect

 

“Succesul în industria adult”și “încasări cu multe zerouri” aceste fraze se găsesc pe buzele tuturor cand vine vorba despre domeniul videochatului. Pentru a avea succes, este important sa știi ca trebuie sa tratezi diferit activitatea din freechat fata de cea din show-urile private. Deși în ambele cazuri trebuie sa dai dovada de originalitate și creativitate, cand vine vorba de freechat vorbim de o unealtă importantă ce te va ajuta sa ajungi la posibilitatea de a crea relații mai intime, care se bazează pe o mai mare încredere, și anume privatul. 

 

  1. Stapaneste jocul seductiei! 

 

Atitudinea modelelor din freechat este un element definitoriu cand vine vorba de o rata buna de privat. Trebuie sa fii constienta ca lucrezi cu imaginea ta si ca aceasta reprezinta primul factor in interactiunea ta cu potentialii membrii. 

Stârnește interesul membrilor dându-le un mic preview la ceea ce ar putea trai alaturi de tine daca aleg privatul. Un aspect îngrijit și atenția la detalii te vor ajuta foarte mult. Nu uita de lenjeria perfecta pentru personalitatea ta

De asemenea îți sugerăm sa imbini limbajul corpului cu discuții interesante pentru utilizatorii din camera pentru a-i convinge pe acestia sa acceseze un show privat. Fii cat mai naturala și nu dispera după atenție ! Membrii vor sa te cunoască, nu vor sa vada o marionetă , sau  și mai rău un robotel stresat, care încearca sa joace un rol.

  1. Nu te lasa pacalita! 

 

De foarte multe ori membrii vor încerca marea cu degetul cerandu-ti sa faci activități ce țin de privat, in freechat, cu promisiunea ca veti avea mai apoi o sesiune privată în  care sa va cunoasteti mai bine, ceea ce de obicei nu se mai intampla. Un alt aspect important, pe care nu ar trebui sa il neglijezi sunt regulile site-ului pe care lucrezi, iar incalcarea acestora poate duca la sanctiuni ce-ti pot afecta progresul în carieră.

 

În aceeași ordine de idei, încearca sa nu te lași influențată de măștile membrilor (dictate de sumele de bani cheltuite de aceștia pe site). De multe ori modelele de videochat aleg sa dea mai multă atenție membrilor platitori, dar guestii sunt la fel de importanți, și poate chiar mai importanți. Un user cu masca cea mai mare a cheltuit deja o suma considerabila de bani, pe cand un guest poate descoperi site-ul odată cu tine și poate ramane pe el datorită ție. Nu uita sa iei toate aceste aspecte in considerare, atentia la detalii te poate ajuta mereu si dupa ce faci videochat.

  1. Atentia la detalii!

 

Atenția la cele mai mici detalii este asul tau din maneca. Foloseste-te de notițe și încearca sa aduni informații prețioase pe care le vei putea folosi mai tarziu în avantajul tău. Orice detaliu conteaza! ! Ține cont de ce anume i-a plăcut userului în interactiunie private precedente și crede-ne  ca va fi impresionat ca ai ținut cont de aceste detalii și cu siguranta se va întoarce. Aminteste-ti ca membrii se fac ușor, dar adevăratul efort este sa ii faci sa nu te uite niciodată. 

 

Prin urmare, pentru a fi un model de succes si pentru a putea sa ajungi la încasările dorite,este nevoie de multă implicare din partea ta. Ca în orice alt domeniu apogeul carierei tale înseamnă 1% inspiratie si 99% disciplina. Trebuie sa înțelegi ce vor să vadă  vizitatorii site-ului și cum poți sa folosesti orice detaliu pentru a-ti imbunatati calitatea show-urile și în cele din urma sa ajungi sa iti indeplinesti goal-urile.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *