5 intrebari si raspunsuri sincere despre activitatea dintr-un studio de videochat

studio videochat

Interesul pentru videochat este foarte mare la ora actuala, asadar toate studiourile incearca sa isi faca reclama online cat pot de bine. Cateodata, informatiile pe care le gasesti pe net despre angajarea in domeniu sunt usor cosmetizate sau incomplete, asa ca ne-am gandit sa raspundem cat mai sincer la 5 dintre cele mai frecvente intrebari despre activitatea intr-un studio de videochat.

1. Ce presupune activitatea de model si cum poti ajunge in top?
Multe articole din online afirma ca activitatea dintr-un studio videochat este relaxanta, usoara si distractiva. Nu e chiar asa. Daca vrei sa faci si bani din asta, trebuie sa inveti, sa lucrezi mult si sa fii serioasa. Va trebui sa captezi si sa mentii atentia barbatilor din toate colturile lumii, iar acest lucru inseamna sa stii engleza, sa inveti si sa aplici tehnici eficiente de comunicare, sa fii seducatoare si sa ai zambetul pe buze orice s-ar intampla. Nu e chiar atat de simplu ca atunci cand incearca cineva sa te agate pe Facebook, dar odata ce capeti experienta, iti va fi natural sa conduci majoritatea conversatiilor.

Partea buna e ca nu-ti trebuie experienta ca sa intri in echipa unui studio videochat cu renume. Acesta iti va oferi traininguri de limba engleza, makeup si comunicare pentru a te putea prezenta impecabil in fata camerei in fiecare zi.

Cele mai multe fete care lucreaza in domeniu prefera sa tina pentru ele detaliile despre activitatea de zi cu zi, insa daca vrei recunoastere pe plan profesional, videochatul o ofera. Studiourile mari participa an de an la gale si festivitati internationale, iar modelele din cele mai performante echipe primesc premii pentru activitatea din cursul anului.

2. Exista vreo limita de varsta?
Orice studio care functioneaza LEGAL va refuza angajarea fetelor care inca nu au implinit 18 ani. Este o activitate destinata adultilor, asadar este obligatoriu sa fii majora. Cat despre varsta maxima la care te poti angaja in cadrul unui studio de videochat, trebuie sa stii ca acest lucru depinde de platforma cu care lucreaza acel studio. Daca arati bine si la 40 de ani, atunci poti lucra pe orice platforma.

3. Care este programul?
Sunt multe informatii vehiculate pe net potrivit carora poti lucra cateva ore pe zi si poti sa faci bani de case, masini si vacante. Daca ar fi adevarat, toata lumea ar lucra in videochat. Adevarul este ca programul din cadrul unui studio de videochat poate fi flexibil, insa asta inseamna sa iti alegi o tura in care sa lucrezi. Numarul de ore este ca la orice alt job: 40 de ore pe saptamana. Cum alegi sa lucrezi aceste 40 d ore depinde de tine, dar TREBUIE sa ai un orar setat de care sa te tii.. Cu cat stai mai mult online, cu atat ai sanse sa castigi mai mult. In plus, unele studiouri acorda bonusuri financiare in functie de numarul de ore pe care le petreci online in fiecare luna, exact ca in cazul marilor corporatii.

4. Cat poti castiga la un studio videochat?
Depinde foarte mult de experienta pe care o ai si de platforma cu care lucreaza studioul. In primele luni, unele studiouri mari iti garanteaza un venit minim de 1.000 de euro, urmand ca dupa ce acumulezi experienta, veniturile tale sa creasca. Unele modele cu experienta castiga pana in 2.000 de euro, altele se bucura si de 30.000 de euro pe luna. Depinde foarte mult de calitatile pe care le ai, deschiderea pe care o ai fata de cererile membrilor si de imaginea pe care ti-o construiesti in timp.

5. Unde e cel mai bine sa te angajezi?
Nu exista studioul cu cea mai buna oferta, asadar va trebui sa alegi in functie de preferintele pe care le ai si obiectivele pe care le-ai setat. Poate vrei program mai scurt sau numai ture de noapte, poate vrei sa ai asigurare medicala privata sau sa lucrezi numai pe o platforma premium. Indiferent de preferintele tale, marile studiouri din tara au oferte foarte bune de angajare. Trebuie doar sa studiezi fiecare oferta, sa dai un telefon la studio si sa “cantaresti” fiecare situatie pentru a-ti da seama ce ti se potriveste cel mai bine. Mult succes!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *