5 jocuri online pe care le poți juca cu membrii tăi

jocuri online

Puține persoane știu faptul că atunci când ești model online, totul este important – de la felul cum arăți până la abilitățile tale de conversație. Când ești în căutare de subiecte de conversație pe rapide, îți recomandăm să condimentezi conversațiile cu membrii prin diverse jocuri. Acestea vor spage gheața și orice bariere, fiindcă vă veți distra, dar veți și ajunge să vă cunoașteți mai bine, vei afla mai multe despre viața, gândurile sau preocupările lor.

Videochatul constă în două părți importante – partea vizuală și cea conversațională. Primul lucru pe care îl observi despre un model este felul în care arată, de aceea este esențial să arăți cât mai bine. Partea conversațională este chiar mai importantă decât cea vizuală. Adesea, o conversație este mai sexy decât o femeie goală, deoarece nimic nu se compară cu o femeie care știe să flirteze.

Iată 5 jocuri conversaționale pe care le poți juca cu membrii tăi:

Adevăr sau provocare

subiect de conversatie, Adevar sau provocare, jocuri online

Acesta este unul dintre jocurile preferate de modele online, deoarece implică atât partea conversațională, cât și partea interactivă, în care toată lumea este implicată într-o activitate. Acest joc vă permite să intrați într-o conversație cât doriți sau să o faceți distractivă și interactivă – în funcție de starea ta de spirit și de membrii din camera ta.

Niciodată nu am

Acest joc este un foarte bun icebreaker. Un lucru pe care ar trebui să-l știi este că acest joc nu are reguli. Puteți pune orice fel de întrebări îți trec prin minte – de la cele generale până la cele mai intime. Folosește-l pentru distracție sau pentru a obține mărturisiri, confesiuni.

Dacă aș fi… pentru o zi, aș face…

Acest joc este foarte distractiv. Fiecare dintre voi alege un personaj care doriți să fiți – Batman, Mickey Mouse, Cleopatra sau oricine doriți să fiți sau ce superputere ați dori să aveți. Fiecare ăși imaginează ce ar face dacă ar fi personajul pe care l-a ales. De ex. „Dacă aș fi Wonderwoman pentru o zi, aș călători întreaga lume într-o singură zi.”

Dacă aș putea întoarce timpul, aș schimba

Acest joc explorează cele mai profunde gânduri și dorințele interioare, te determină să reflectezi asupra greșelilor din trecut, să vezi cum ai putea lucra la defectele tale.și să devii o mai bună versiune a ta. Fiecare dintre voi se gândește la o experiență din trecut și la modul în care ați fi putut reacționa într-un mod mai pro-activ.

Șarade sau Mima

Regulile pentru acest joc sunt foarte simple: unul dintre voi imită o acțiune sau interpretează ceva sau pe cineva, iar celălalt trebuie să ghicească. Acest joc vă va distra, dar și îl va face pe celălalt să se simtă mai aproape de tine.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *