Videochat dupa pandemie?

videochat dupa pandemie

Nu este un secret faptul că industria videochatului a fost binecuvântată de virusul COVID și tot ce a atras acesta după el – carantină, boom-ul joburilor ce se desfășoară strict în universul online și izolarea. Încasările modelelor au crescut exponențial, numărul de femei care și-au părăsit joburile plictisitoare din corporații ca să devină modele online a explodat – nu e de mirare faptul că industria videochatului a generat, în ultimul an, peste 500 de milioane de euro. Cu toate acestea, o să mai existe videochat dupa pandemie?

Același virus care a distrus sute de business-uri în România în timp ce ne-a răvășit pe toți și percepția noastră asupra normalului, a făcut industria chatului să explodeze. Dar acum că rata vaccinării este în continuă creștere, cluburile se redeschid treptat și te poți vedea oricând, cu oricine, ce ne așteaptă?

Videochatul nu are termen de expirare 

Industria videochatului exista și încasa lunar destule zerouri încât să-ți dea o ușoară senzație de leșin, înainte de criza COVID-19 – naturalmente, aceasta o să-și continue activitatea și după dispariția ei. Nu ne referim aici doar la a exista și nimic mai mult, ci și la partea atractivă a acestui sector – banii. 

Fluctuații în ceea ce privește încasările au existat dintotdeauna în absolut toate industriile, iar videochatul nu este o excepție. Care este diferența dintre livestreaming și celelalte joburi? În ceea ce privește videochatul, există un element permanent ce nu o să lase acest sector să moară. Mereu vor exista membrii care au nevoie de interacțiune, prietene, confidente sau un umăr pe care să plângă – lucruri pe care le găsesc în chat room-ul tău. 

Comunitatea de regulari e la degetul tău mic 

Modelele care s-au apucat de această întreprindere anul trecut, la începutul acestei crize medicale au avut destul timp încât să-și creeze și dezvolte o bază de regulari. De cele mai multe ori, această tipologie din lumea videochatului numită în engleză ”regulars” sunt principala sursă de venit pentru majoritatea modelelor. 

Pandemia a fost momentul oportun pentru a atrage priviri noi și ale face să rămână. Cu toate că revenim la vechiul normal ușor, membrii încă o să vină să te viziteze în mod frecvent. Deși o să-ți vină greu să crezi, nu să te lase baltă pentru o ieșire cu băieții. De ce? Pentru că tu le-ai fost alături într-o perioadă foarte dificilă din toate punctele de vedere. Au creat o legătură emoțională cu tine destul de puternică, iar aceasta nu poate să fie distrusă, cumpărată sau uitată. 

Dacă încă nu ai dat startul carierei tale de model online la un studio, nu îți face griji – încă poți ajunge la linia de finish cu o bază stabilă de membrii. Restricțiile încă nu au fost ridicate pe tot globul, așa că încă te poți bucura de acest avantaj. Profită de moment cât mai poți! 

Videochat dupa pandemie – da sau ba?

Cu toate că se crede că videochatul o să aibă parte de o prăbușire atât din punct de vedere financiar, cât și al forței de muncă, trebuie să privim atent în viitor. Și cum nu toți putem să citim în stele, cafea sau cărți de Tarot, trebuie să o luăm logic și să ne gândim ce este cel mai normal să se întâmple. Jobul de model de videochat este cunoscut de mai bine de două decenii ca un job stabil, ce îți oferă șansa să câștigi de cinci ori mai mult decât o faci la jobul actual. Așadar, da, există videochat dupa pandemie. Și nu oricum – ci unul presărat de succes, incasari fabuloase și dezvoltare personală. Șah, mutarea ta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *