Câștiguri în Videochat: Strategii și Sfaturi

O industrie cu o vechime cuprinzătoare si cu o abordare foarte simpla acum cu noile tehnologii. Cum poți să faci bani din videochat? o întrebare atât de simplă și folosită de oameni încât a devenit aproape un clișeu. Răspunsul este unul extrem de simplu „RAID”: Responsabilitate, Asumare, Implicare, Dedicare. Aceste 4 elemente dacă un model le are de la început și cunoaște engleza va putea evolua extrem de repede. Din păcate aceste 4 elemente sunt destul de rare la generațiile actuale. In acest articol vom discuta despre câștigurile modelelor atât cu experiență cât și la început de drum. Vom aborda subiecte precum de unde ar fi mai bine sa lucreze sau cat timp ar fi indicat.

Cât se câștigă lunar din videochat?

Videochatul încă de la început era și este o industrie în care se câștigă foarte bine. Dar nu multă lume știe ca aceste câștiguri foarte bune vin la pachet și cu responsabilități din partea persoanei implicate. Ca și câștig se poate ajunge chiar si la 25000$ pe luna. Majoritatea studiourilor impart luna in 2 perioade pentru ca modelul sa se poată bucura mai repede de roadele muncii sale. Dupa ce capeți experiență și ești cu adevărat implicata vei putea lucra singură fără asistenta suportului. Și în viitor dupa ce capeți experiența necesară poți lucra de acasă. Câștigurile sunt motivante dar din păcate nu multe persoane înțeleg că banii mulți vin și cu responsabilități.

Cat si cum castiga un model la inceput de drum?

Începutul întodeauna este mai dificil mai ales daca modelul nu cunoaște industria. Tuturor modelelor li se oferă tranning, sunt învățate cum să folosească camera, și cum sa vorbească. Mai târziu li se arată cum să poarte conversații cât mai interesante și de durata cu membrii. Dupa ce modelul este pregatit va intra in online. În primele luni nu va face mai mult de 700$ pe luna. Este foarte important pentru model sa isi asume jobul si sa se implice activ. Exista multe prejudecati si rationamente care pun industria videochatului intr-o zona gri chiar neagra, dar asumare jobului este primul pas in a te implica cu adevarat. Daca nu ti-l asumi vor aparea mai devreme sau mai tarziu o serie de problema: afla parintii, fratele etc ca faci videochat, te vede un prienten si te recunoaste pe site si multe altele.

Este mai bine sa lucrezi de acasa sau din studio?

O alta intrebare destul de cautata este aceasta. Raspunsul este foarte simplu da, daca ai experienta si deti „RAID”. Un model la inceput de drum are  nevoie de mult ajutor pentru a creste ca sa nu mai spunem ca daca nu stie engleza lucrurile pot deveni si mai dificile. In timp dupa ce se obisnuieste cu mediul isi face un program fix si gaseste cativa membrii permanenti modelul se poate gandi sa isi cumpere aparatura si sa se apuce sa lucreze de acasa. Problema principala atunci cand lucrezi de acasa este ca trebuie sa ai un program fix pentru ca ai obisnuit memebrii cu un program si este bine sa ramana acelasi. Al doilea lucur important este legat de seriozitatea ta adica trebuie sa intri online frecvent nu o zi da 2 nu.

Cat timp trebui sa lucreze un model de videochat?

Recent am auzit un model zicand „Pai, daca lucrez si eu 2-3 ore/ zi o sa fac bani?”, nu, nu o sa faci. La orice job tebuie o constanta si un numar de ore de preferat peste 4 ca sa poti incepe sa produci bani. Exemplu cel mai bun este UBER, daca lucrezi 2 ore pe zi ramai cu mai nimic, daca lucrezi peste 8 ore deja incepe sa se vada un profit. Fix lucrul asta este si in cazul unu model. Pentru a avea un profit frumusel la finele lunii este necesar sa lucrezi 8h/zi cu implicare si prezenta 100%. Raportand prograumul de lucru de 8h la genratiile actule, acesta a suferit modificari, mai exact se lucreaza 8h dar impartite 4 dimineata si 4 dupa amiaza sau alt timp de impartire

„RAID” stie engleza si are un program fix pentru a putea creea o obisnuita memebriiloe ei. Programul de lucru ar trebui sa fie de 8h pe zi, in opinia mea ar fi bine sa fie de dimineata. Traficul dimineata este foarte bun si sunt sanse mari sa prinzi un membru permanent. Totodata, este benefic pentru model sa stie engleza, atat vorbit cat si scris pentru a putea tine singura pe cat posibil discutiile cu membrii. Un ultim si printre cel ami importante aspecte este rabdarea, cum ziceau un intelept „Banii multi se fac usor, cei putini se fac greu”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *