Un model online care castiga 190.000 de dolari pe an face dezvaluiri fara perdea despre videochat!

bani din videochat

Sofia este o tanara de 29 de ani care lucra ca in domeniul resurselor umane, dar care si-a dat demisia, deoarece nu mai suporta stresul la care era supusa in fiecare zi. Sofia nu a mai lucrat timp de 7 luni si a ajuns in imposibilitatea de a-si mai plati chiria, fapt care a determinat-o sa se angajeze in videochat.

Tanara a luat aceasta decizie dupa ce a aflat ca o prietena lucra in acest domeniu. A contactat-o, i-a pus toate intrebarile pe care le avea in minte si a hotarat sa-si incerce norocul. Acum, are peste un an experienta in videochat si castiga sume fabuloase de bani din discutii online.

„Eu nu aveam deloc incredere in mine, dar de cand lucrez in acest domeniu, ma simt puternica si atragatoare. Lucrurile pe care eu le consideram defecte sunt adorate de membrii cu care discut. Pot spune ca am succes in videochat datorita formelor mele voluptuoase.

Inainte eram complexata de faptul ca nu sunt slaba si tineam mereu cate o dieta, dar cu ajutorul membrilor am invatat sa ma accept pe mine insami. Sunt de parere ca femeile ar trebui sa faca exact ceea ce isi doresc fara sa se confrunte cu criticile oamenilor din jur”, a declarat Sofia.

Tanara considera ca jobul ei este asemanator cu cel al unui terapeut, deoarece ii asculta cu atentie pe membrii site-urilor de videochat, le ofera sfaturi si discuta cu ei despre orice subiect.

Obstacolele pe care le-a intalnit in acest domeniu

Sofia ne-a povestit si situatiile neplacute cu care s-a confruntat in timpul show-urilor online:

„Activitatea unui model online este placuta si distractiva, majoritatea membrilor fiind politicosi, dar am avut ocazia sa discut si cu barbati care considera ca este ok sa aiba o multime de cerinte si sa isi revarse nemultumirile asupra modelelor online.

Membrilor care se comporta necorespunzator le spun politicos ca nu voi tolera un astfel de comportament, iar daca nu inteleg, ii blochez, astfel incat sa nu ma mai poata gasi.

Totodata, unii membri au anumite cerinte care mi se par deplasate, asa ca sunt nevoita sa ii refuz. In videochat, modelele online au avantajul de putea a spune „NU” la anumite cereri. Nu sunt obligate sa faca ceva ce nu isi doresc.”

Programul unui model de videochat

Sofia prefera sa lucreze in timpul zilei si ajunge la castiguri anuale de 190.000 de dolari. „Eu stau logata pe site-uri de la 9 dimineata pana la ora 17.00. Dupa atatia ani de munca intr-un birou, m-am obisnuit cu acest interval de lucru. Multi barbati cu care vorbesc lucreaza de acasa, sunt studenti sau locuiesc intr-o tara cu alt fus orar”, ne-a spus tanara.

Sofia a decis sa nu ascunda ceea ce face si este fericita ca le-a spus apropiatilor ei: „Prietenii mei considera ca jobul meu este fascinant, iar familia ma sustine in totalitate. Am o relatie frumoasa cu parintii mei.”

Ce face Sofia cu banii castigati din videochat?

„Puterea banilor este nelimitata. Obisnuiesc sa plec in vacante scumpe, mi-am platit chiria in avans pe un an si strang bani pentru o casa. Imi doresc sa am propria mea locuinta si sunt convinsa ca in curand voi reusi”, a adaugat modelul online.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *