Cele mai importante motive pentru care castigurile din videochat nu sunt cele pe care le astepti – Partea 1

castiguri videochat

In prezent, domeniul videochatului este unul dintre cele mai profitabile in tara noastra, astfel incat majoritatea modelelor aleg acest parcurs profesional pentru a se bucura de castiguri videochat deosebit de mari.

Atunci cand seriozitatea lipseste sau este inlocuita cu lipsa de profesionalism si superficialitate, aceste castiguri nu se ridica la asteptarile modelelor. Tocmai de aceea, in randurile ce urmeaza, vei putea descoperi cateva dintre detaliile importante care ar putea sta in calea succesului tau ca model.

Ai o singura sursa de castiguri videochat

In cazul in care nu ai un nume sonor in industrie, cel mai bine este sa diversifici cat mai mult sursele de venit pe care le ai la dispozitie. Aceasta strategie iti va permite sa iti asiguri o baza constanta de venit, precum si sa compensezi diferitele perioade mai slabe din videochat (precum schimbarile de sezon, variatiile de trafic din site sau de pe pagina ta etc).

Fie ca alegi sa colaborezi cu mai multe site-uri de videochat, fie ca te dezvolti in directia imbunatatirii brandului si a surselor alternative de castiguri videochat (social media, Snapchat, OnlyFans), ideal este sa nu depinzi de o singura sursa de venit.

Nu oferi diversitate si nu urmezi trend-urile

Intotdeauna se intampla ceva important in lume, iar multe modele includ aceste evenimente sau trenduri in strategia lor. Acest fenomen se numeste “hype-jacking” si reprezinta asocierea ta cu un eveniment care se afla in centrul atentiei societatii intr-un moment anume.

Astfel, fie ca este Craciunul, Halloween sau se petrece un eveniment important in lume, incearca sa incluzi cateva detalii specifice ale acestuia in continutul pe care il oferi membrilor. Acest demers te va ajuta sa captezi atentia unor persoane care nu te-ar fi remarcat altfel, iar rezultatul poate fi o crestere a castigurilor din videochat. Atentie, insa, la evenimentele sensibile sau care pot starni reactii negative din partea admiratorilor tai.

Topic-urile sau categoriile sunt generale

Topicul chatroom-ului tau include hashtag-uri care sa ajute membrii sa te gaseasca mai usor, insa trebuie sa te adresezi unui public specific. Daca nu te diferentiezi de miile de optiuni disponibile pe site, posibilii admiratori vor putea ajunge mult mai greu pe pagina ta de model.

Studiaza site-ul si adapteaza strategia pentru a te bucura de cele mai mari castiguri videochat posibile. Gaseste nisa potrivita pentru tine si incearca sa domini respectiva categorie sau sa fii printre cele mai bune modele din acea categorie.

Continutul pe care il oferi nu este de calitate

Aceasta poate fi cea mai simpla rezolvare a problemelor tale legate de venit. Calitatea poate fi definita de foarte multi factori, iar unele detalii sunt subiective, motiv pentru care va trebui sa te documentezi si sa analizezi feedback-ul venit din partea membrilor pentru a vedea cum poti eficientiza strategia.

Cu toate acestea, exista cateva reguli de baza pe catre trebuie sa le urmezi pentru a te bucura de atentia membrilor si de castiguri videochat multumitoare. Iata cateva dintre intrebarile pe care ai putea sa ti le adresezi pentru a imbunatati calitatea continutului pe care il oferi!

– Calitatea imaginii stream-ului meu sau a videoclipurilor pe care le pun la dispozitie este cea mai buna??

– Clipurilepe care le ofer sunt filmate in plan vertical (portrait)?

– Am videoclipuri mai scurte de 6 minute?

– Nu includ scenarii interesante si role-play in sesiunile de videochat?

– Continutul pe care il ofer ar putea fi imbunatatit cu ajutorul programelor speciale pentru a obtine o imagine mai buna?

– Hashtagurile si categoriile mentionate in topicul chatroomului sunt alese doar ca sa atraga, insa nu reflecta activitatea de pe parcursul sesiunii?

Daca raspunsul la toate aceste intrebari este “DA”, atunci continutul tau ar putea fi imbunatatit din foarte multe perspective. Partea buna este ca poti remedia foarte rapid aceste probleme, iar rezultatele se vor oglindi imediat in castigurile videochat de care te bucuri in fiecare luna.

Daca vrei sa descoperi mai multe posibile obstacole in calea ta catre succes, citeste si PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *