Sextingul pe Snapchat – o alta metoda eficienta de a face bani din videochat!

bani din videochat

Majoritatea modelelor de videochat de succes trateaza aceasta profesie ca pe un business, motiv pentru care lucreaza intotdeauna la imagine si cauta mereu noi posibilitati de suplimentare a castigurilor. Intr-unul dintre articolele din trecut am vorbit despre cum sa dezvolti o strategie de succes pe Snapchat.

Cu ajutorul unui cont public si al unuia premium, vei reusi sa te bucuri de extra bani din videochat in fiecare luna. In articolul de astazi, vom completa informatia respectiva cu un detaliu foarte specific: sexting-ul.

Daca nu stii ce inseamna “sexting”, afla ca in alcatuirea acestui termen intra “sex” si “texting”. Practic, sunt mesajele fierbinti transmise prin SMS, Whatsapp, Messenger si orice alta metoda. Majoritatea barbatilor adora acest tip de comunicare, astfel incat acest articol iti va explica cum sa faci bani din videochat prin sexting pe Snapchat.

Sunt multe cai de a produce venituri extra din videochat in afara sesiunilor din fata camerei, iar cele mai eficiente deja pot fi gasite in paginile acestui blog. Sextingul este una dintre metodele simple si rapide, insa nu vom discuta despre aplicatiile de sexting contracost disponibile online, ci despre Snapchat.

Cu cine sa vorbesti?

Evident, daca ai deja o baza de admiratori ca model de videochat, foloseste-te de acest avantaj! Site-urile de videochat sunt cele mai bune locuri pentru a gasi membri interesati de sexting. Acest fenomen a devenit extrem de popular, astfel incat este o sursa importanta de bani din videochat pe care niciun model de succes nu o poate ignora. Chiar si modelele care nu fac videochat nud pot apela la sexting pentru a-si rotunji veniturile lunare.

Cum sa incepi?

Nu poti oferi experienta de sexting pe parcursul sesiunilor tale live, asta e sigur. Tocmai de aceea, majoritatea modelelor comunica cu membrii prin intermediul Snapchat, aplicatie care a devenit deosebit de populara in acest domeniu. Modelele fac foarte multi bani din videochat prin oferirea accesului, contracost, la profilele premium de Snapchat. Accesul premium asigura, de cele mai multe ori, si beneficiul sexting-ului ocazional.

Aceasta metoda de a-ti completa veniturile este foarte simpla, asadar este printre preferatele modelelor. Nu este nevoie sa te machiezi si sa te aranjezi, trebuie doar sa trimiti snap-uri incitante. In plus, exista atat de multi membri care sunt dispusi sa plateasca pentru sexting, incat nu vei simti o competitie foarte puternica din partea altor modele din acest punct de vedere.

Topic-ul chatroom-ului tau este foarte important. Te poate ajuta sa iti promovezi conturile de Snapchat si OnlyFans, Facebook, Instagram sau chiar propriul site. Astfel, foloseste topicul camerei pentru a gasi parteneri de sexting printre membrii care deja te admira ca model.

Vei observa ca acestia iti vor raspunde la mesaj, cerandu-ti detalii despre sexting. Ofera-le detalii despre contul tau premium de Snapchat si spune-le ca accesul le va garanta sesiuni incendiare de sexting.

Trebuie sa gasesti si un pret corect pentru sexting, asadar analizeaza bine situatia. Daca oferi acest beneficiu tuturor abonatilor premium, ai putea sa pui un pret usor piperat, astfel incat sa nu fii nevoita sa iti petreci tot timpul discutand cu membrii. In plus, daca lucrezi pe o platforma freemium, ai putea sa oferi acces premium la contul tau de Snapchat in schimbul unui anumit numar de token-uri.

Nu este deloc dificil sa gasesti parteneri de sexting care sa iti asigure extra bani din videochat, insa trebuie sa incorporezi toate detaliile in strategia ta pe termen lung. In cazul in care vrei sa oferi acest beneficiu membrilor, asigura-te ca te implici cu seriozitate. Astfel, vei reusi sa iti asiguri o noua sursa de venit din videochat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *