Ce beneficii trebuie sa cauti intr-un studio de videochat

Ce beneficii trebuie sa cauti intr-un studio de videochat

Pe masura ce numarul studiorilor de videochat creste, pe atat si ofertele studiourilor par din ce in ce mai incredibile. De la comisioane imense la promisiuni de apartamente, excursii exotice si luna de pe cer, noi suntem aici sa te ajutam sa-ti dai seama ce beneficii trebuie sa cauti intr-un studio de videochat.

 

Cel mai important lucru atunci cand vorbim despre un studio de videochat este legalitatea. 

 

Multe studiouri iti promit sume uriase de bani dar nu multe vorbesc despre taxele si impozitele care trebuiesc platite pentru acele sume de bani. In momentul in care decizi ca vrei sa incepi colaborarea cu un studio de videochat, asigura-te ca ai in fata un contract ferm, cu date corecte si nu-ti fie teama sa ceri parerea unui avocat inainte de a semna. Un avocat cu experienta in astfel de cazu ar trebui sa te ajute si sa te indrume spre ce beneficii trebuie sa cauti intr-un studio de videochat, in afara de legalitate.

 

Asta ne aduce la cel de-al doilea punct: Comision garantat sau salariu garantat.

 

Nu spunem ca e un lucru rau sa ai un salariu garantat intr-un studio de videochat, insa ar trebui sa te intrebi ce dai la schimb.

 

De multe ori un salariu garantat inseamna o stagnare in evolutia ta ca model iar cei ce conduc studioul si-ar baga in buzunar ce depaseste “salariul garantat”.

 

In acelasi mod, un comision mare insemna ca studioul nu va investi foarte mult in tine. Potrivit celor de la Night Prowl, un studio de videochat din Galati, din comisionul pe care il cere, studioul va investi la randul sau in programe de training, aparatura profesionista etc.

 

Intr-devar, o investitie in training, aparatura de ultima generatie, camere frumos decorate te poate ajuta sa ai castiguri mai mari, dar si comisionul pe care il platesti va fi mai mare. E alegerea ta: vrei 80% din $1000 sau 50% din $10000?

 

Un punct foarte important este Expunerea. 

 

Pe cat un studio de videochat investeste mai mult in imaginea lui, pe atat poti sa fii sigur/a ca va investi si in tine. Un exemplu sunt cei de la Studio20 cu proiectul Limuzina Studio20, care ofera modelelor sale masini cu sofer la dispozitie care sa le duca si sa le aduca de la studio.
Urmareste studiouri ca Best care are aparitii in presa si caruia nu-i este teama de expunere. Aceste tipuri de studiouri de videochat vor investi in tine te vor ajuta sa excelezi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *