Ce sa faci si ce sa eviti atunci cand esti model de videochat! – Partea 1

modele de videochat

Modelele de videochat nu desfasoara o activitate atat de simpla precum cred unele persoane. Astfel, greselile pot aparea oricand atunci cand nu ai experienta in domeniu. Tocmai de aceea, mai jos vei descoperi cateva sfaturi utile si cateva lucruri pe care sa le eviti cand esti in fata camerei!

Ce trebuie sa faci?

– Colaboreaza cu un studio de videochat in cadrul caruia te simti confortabil si in siguranta! Daca vrei sa desfasori aceasta activitate pe cont propriu, alege-ti o platforma care ti se potriveste. Daca nu te simti confortabil, nu trebuie sa continui pe respectiva platforma sau in respectivul studio. Ai foarte multe optiuni la dispozitie, asadar asigura-te ca esti unde trebuie!

– Alege o vestimentatie care ti se potriveste! Daca esti mai “cuminte” in viata de zi cu zi, nu trebuie sa exagerezi cu sexualitatea in fata camerei. Membrii vor aprecia intotdeauna autenticitatea, asadar daca te simti bine intr-o pereche de pantaloni scurti si tricou, poarta-le si arata-ti stilul!

– Zambeste! Trebuie sa stii ca un detaliu atat de mic poate dace o diferenta uriasa atunci cand esti privita. Membrii nu vor fi atrasi de o expresie indiferenta sau plictisita, insa vor fi motivati sa ramana in chatroom si sa ofere tips atunci cand reusesti sa ii farmeci cu zambetul si atitudinea vesela.

– Fa un plan cu ce ai vrea sa faci pe parcursul sesiunii pe care o vei incepe! Acest detaliu este foarte important atunci cand esti la inceput, intrucat multe modele fac greseala de a se prezenta nepregatite in fata camerei. Daca incepi sesiunea fara sa stii ce countdown-uri vei face sau ce premii vei oferi membrilor, lipsa de organizare va scadea productivitatea sesiunii.

– Adauga detalii si recuzita in sesiunile tale de videochat! Daca stai pe un scaun sau pe un pat si astepti, lucrurile vor deveni plictisitoare foarte rapid. Ia-ti o tabla magnetica sau un flipchart si noteaza numele celui mai mare tipper (si suma), construieste o roata pe care sa o invarti pentru a face noi activitati sau pentru a oferi diferite premii membrilor! Poti introduce tot felul de decoratiuni in cadru sau poti propune activitati care implica diverse obiecte (instrumente muzicale, sport, desen etc).

– Misca-te cat de mult poti (si vrei)! Chiar daca esti asezata pe un scaun sau stai intinsa pe pat, nu uita sa iti schimbi periodic pozitia. Poti sa te inclini, sa schimbi partea sau sa faci orice alte miscari si schimbari care sa atraga privirea. Daca stai in picioare in timpul sesiunilor, poti sa dansezi sau sa exprimi senzualitatea prin diferite gesturi si atingeri, astfel incat toata atentia sa fie asupra ta.

– Nu uita sa iei cu tine o sticla cu apa pe parcursul sesiunilor! Hidratarea este deosebit de importanta in orice activitate, in special daca vorbesti foarte mult si stai in lumina reflectoarelor mai multe ore la rand. Astfel, trebuie sa ai intotdeauna la indemana o sticla sau un pahar cu apa pentru a te hidrata.

– Priveste in camera si incearca sa retii numele membrilor fideli! Atunci cand privesti o persoana in ochi pe parcursul unei conversatii, vei arata incredere si sinceritate. Tocmai de aceea, incearca sa privesti cat mai des in camera atunci cand te adresezi membrilor. In plus, daca le retii numele, vei reusi sa creezi o legatura mai stransa cu acestia.

Vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta activitate si sa stii care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti in fata camerei? Citeste si PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *