Ce sa faci si ce sa eviti atunci cand esti model de videochat! – Partea 2

modele de videochat

In PRIMA PARTE a acestui articol ai putut descoperi cateva recomandari care iti pot imbunatati considerabil veniturile din videochat. Atunci cand esti la inceput, orice ajutor este benefic, in special daca vine din partea modelelor cu experienta, a specialistilor in domeniu sau chiar a membrilor cu vechime pe site-urile de profil.

Chiar si atunci cand cunosti detaliile importante asupra carora trebuie sa te concentrezi, insa, poti face greseli pe care sa nu le constientizezi. Tocmai de aceea, articolul de astazi va scoate in evidenta cateva lucruri pe care NU trebuie sa le faci atunci cand vrei sa ai succes ca model de videochat. Iata care sunt principalele greseli ale modelelor la inceputul activitatii!

Ce sa eviti ca model de videochat

– Folosirea unei camere web integrata in laptop. Site-urile de tip freemium accepta deschiderea oricarui cont, astfel incat modalitatea in care transmiti video live depinde numai de tine. In cazul in care alegi sa folosesti camera integrata a laptopului tau, insa, calitatea imaginii va fi destul de joasa.

Membrii site-urilor de profil prefera o imagine clara, de calitate, asadar site-urile vor promova modelele care ofera acest detaliu. Tocmai de aceea, este recomandat sa folosesti o camera web externa care poate transmite HD. Atunci cand imbunatatesti calitatea video, vei vedea si o crestere considerabila a numarului de membri de pe canalul tau si, implicit, a veniturilor din videochat.

– Promisiunile nerespectate. Unele modele nu incep sesiunea cu un plan bine stabilit in minte, asadar joaca tot felul de jocuri si organizeaza tot felul de tombole cu premii pentru a determina membrii sa ofere tips. Atunci cand obiectivele de tips sunt atinse, modelele trebuie sa ofere premiile pe care le-au promis, insa multe sunt depasite de complexitatea sau numarul promisiunilor.

Indiferent ca oferi show-uri sau seturi de fotografii, videoclipuri personalizate sau sexting, toate acestea implica timp si munca. Astfel, nu promite niciodata ceva ce nu poti sa oferi, intrucat vei pierde credibilitatea ca model de videochat, iar fanbase-ul tau se va diminua considerabil.

– Teama de a refuza. Frumusetea acestui domeniu este ca tu controlezi absolut tot ce se intampla in chatroom-ul tau. Astfel, daca unul dintre membri este enervant, are un comportament nepoliticos sau cere cu insistenta sa iti depasesti limitele, nu trebuie sa iti fie teama sa refuzi. Poti oferi un refuz politicos chiar fara explicatii, iar daca problema persista, ai la dispozitie comenzi precum Mute, Kick sau chiar Block.

– Vorbele urate la adresa altor modele. In orice profesie sau meserie, respectul fata de colegii de breasla este un aspect foarte important. Acesta iti poate imbunatati sau distruge imaginea personala pe care ai creat-o.

Tocmai de aceea, trebuie sa eviti vorbele urate la adresa altor fete, indiferent de circumstante. Genul acesta de discutii nu-ti va aduce mai multe tips-uri sau beneficii, ci va evidentia partile negative ale domeniului. Vrei o atmosfera pozitiva in fiecare sesiune, asadar evita cu orice pret discutiile care nu aduc complimente colegelor tale.

– Consumul excesiv de alcool in cadrul sesiunilor.Pe site-urile freemium, unele modele de videochat prefera sa consume un pahar cu vin, prosecco sau sampanie pe durata sesiunilor live. Acest detaliu face parte din “jocul de scena”, iar relaxarea si seductia asociate cu degustarea alcoolului sunt controlate perfect.

Alte modele organizeaza jocuri cu shot-uri, iar membrii ofera tips pentru un nou shot. Aceasta poate fi o greseala foarte mare, intrucat daca nu iti impui o limita clara, situatia va deveni confuza rapid. Nu vrei sa-ti pierzi luciditatea in cadrul sesiunilor, asadar incearca sa eviti excesul cu orice pret!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *