Ce trebuie sa faci ca sa ajungi in echipa unui studio de videochat premium?

studio de videochat

Videochatul este o industrie extrem de profitabila in prezent, iar marile studiouri din domeniu sunt in cautarea unor modele cu mentalitate orientata catre performanta. Tocmai de aceea, nu este de ajuns sa vrei sa lucrezi in videochat, ci trebuie sa dai dovada de seriozitate, sa cunosti limba engleza cel putin la nivel de conversatie si sa ai ambitia de a trece peste obstacolele care ti-ar putea aparea in cale la inceput de drum.

Evident, castigurile fabuloase din acest domeniu atrag foarte multe fete, insa nu toate sunt potrivite pentru modelingul online. Astfel, daca ai calitatile necesare pentru a atrage atentia si esti hotarata sa iti cladesti o cariera de succes, descopera mai jos 3 pasi simpli pe care sa ii urmezi pentru a ajunge in echipa de modele a unui studio de videochat cu adevarat performant!

Stabileste un interviu
In primul rand, trebuie si tu sa te convingi ca studioul de ideochat pe care l-ai ales este potrivit pentru tine, asadar primul pas este sa stabilesti o intalnire la sediul studioului. Curios este ca desi multe tinere doresc o cariera de succes in videochat, acestea ezita sa mearga la interviuri. Indiferent de domeniul de activitate, rolul interviului este decisiv.

Compania respectiva are sansa de a te evalua corect, motiv pentru care trebuie sa te pregatesti putin, insa si tu ai sansa de a intelege exact care sunt conditiile de lucru si cum va arata o zi obisnuita de munca. Tocmai de aceea, este recomandat sa mergi la sediul respectivului studio de videochat si sa vezi atmosfera, conditiile, echipamentul si echipa.

Pastreaza o atitudine deschisa si receptiva
Unul dintre marile beneficii ale acestui domeniu este ca nu ai nevoie de experienta relevanta pentru a “prinde” un loc chiar si in cele mai performante echipe de modele. Tot ce trebuie sa faci pentru a ajunge la performanta in videochat este sa respecti turele pe care le alegi, sa fii serioasa, perseverenta, sa ai un aspect fizic ingrijit, sa fii comunicativa si sa ai notiuni de baza ale limbii engleze.

Din momentul in care semnezi un contract de colaborare cu un studio de videochat cu renume, vei incepe un program intensiv de training care va include cursuri de perfectionare a limbii engleze, cursuri de folosire a echipamentului si platformelor de profil, cursuri de makeup si tehnici speciale de comunicare, seductie si mentinerea atentiei. Specialistii din cadrul unui studio videochat cu prestigiu se vor asigura ca ai toate “armele” necesare pentru a face performanta in domeniu si pentru a te bucura chiar de la inceput de castiguri care sa te multumeasca.

Implica-te
Trebuie sa stii ca nu vei cunoaste succesul in acest domeniu daca iti propui sa lucrezi cateva ore pe zi sau doar cand ai chef. Pe langa un aspect fizic ingrijit si o personalitate deschisa, o cariera de succes in videochat presupune si multa munca si implicare.

In cadrul unui studio de videochat cu renume, flexibilitatea programului consta in alegerea turelor in care lucrezi, insa nu vor exista prea mari diferente fata de un job normal. Astfel, la sfarsitul saptamanii va trebui sa aduni, ca in orice alt domeniu, 40 de ore de lucru. Unul dintre secretele succesului ca model este urmatorul: cu cat petreci mai mult timp online, cu atat ai sansa de a castiga mai mult.

In plus, marile studiouri au programe de bonusare foarte bine structurate, asadar bonusurile cumulative si de fidelitate pot contribui la atingerea unui comision de 65% din castigurile totale pe care le-ai inregistrat intr-o perioada anume.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *