Ce Trebuie Să Știi Despre Videochat

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre jobul de model de videochat

Te gândești de mult timp să devii model de videochat, dar nu ai suficiente detalii despre ce presupune mai exact? Informarea este cea mai importantă înainte de a face acest pas. Astfel, nu vei avea nicio surpriză neplăcută și îți va fi mult mai ușor să te acomodezi. Articolul de mai jos cuprinde tot ce trebuie să știi despre videochat, atât avantajele, cât și dezavantajele sale. Ești curioasă să afli?

Ce Trebuie Să Știi Despre Videochat?

Fiind un subiect atât de controversat în România, este dificil să găsești toate informațiile importante despre videochat. Însă, pentru a înțelege cât mai bine acest domeniu, vom dezvălui în acest articol tot ce trebuie să știi despre videochat. Totodată, vom demonstra de ce cele mai des întâlnite preconcepții despre videochat sunt greșite.

1. Este 100% legal

Videochatul este o activitate legală care se desfășoară în România în baza legii 196/2003, revizuită în 2004. Așadar, este un job legal în țara noastră de peste 20 de ani. Acesta este destinat exclusiv persoanelor peste 18 ani. Fie că vei lucra pe cont propriu sau vei alege un studio de videochat, poți practica acest job doar dacă ai un contract legal încheiat, îți plătești contribuțiile la stat și respecți prevederile legislative. Cu alte cuvinte, este la fel ca oricare alt job normal. Din cauza dezinformării, multe persoane asociază videochatul cu prostituția. Lucru total greșit, având în vedere prevederile legislative legate de acest subiect, dar și faptul că videochatul este O INTERACȚIUNE STRICT VIRTUALĂ.

2. Nu trebuie să ai un anumit tipar fizic

Probabil ai impresia că un model de videochat de succes arată perfect din punct de vedere fizic. Află că te înseli! Nu există un anumit tipar în care trebuie să te încadrezi. Atât timp, cât ai vârsta legală pentru a face asta, poți oricînd să aplici pentru acest job. Obiectivul videochatului este de a atrage cât mai mulți membri în conversații captivante și de a-i face să petreacă cât mai mult timp cu tine. Tu trebuie doar să fii o persoană comunicativă, plăcută și să știi să conduci conversația. Într-adevăr, multe modele de videochat și-au schimbat radical look-ul odată cu avansarea în această carieră. Probabil faptul că atunci când te simți bine din punct de vedere psihic, fizicul te urmează.

3. Este un domeniu frumos, care implică muncă și seriozitate

Dacă aveai impresia că faci bani din videochat doar că arăți bine, află că această meserie nu este atât de simplă. Nu toate modelele au succes de la prima interacțiune. Multe dintre ele, au muncit luni întregi pentru a realiza lucruri mărețe și a ajunge în top. Prin muncă și răbdare poți avansa rapid și poți ajunge să nu mai ai nicio grijă. Pentru o pregătire specializată în acest domeniu, alege un studio de videochat cu experiență. În acest fel, vei fi cu siguranță îndrumată în direcția corectă și îți vei atinge așteptările.

4. Apelează la un studio specializat înainte de a debuta în acest domeniu

Probabil și tu te-ai gândit că decât să plătești un comision la un studio de videochat, mai bine faci singură de acasă. Multe fete trăiesc cu falsa impresie că pot reuși pe cont propriu. Însă, nu este atât de ușor pe cât pare să te așezi în fața camerei web și să interacționezi cu străini. Mai ales, că un echipament neprofesional poate compromite calitatea imaginii. De aceea, ai nevoie de o echipă specializată care să îți ofere training și să îți asigure echipament de cea mai bună calitate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *