Trick-uri de a invata limba engleza rapid

Pentru a putea stabili o conexiune între tine și membrii tăi, cel mai important mijloc este comunicarea. Multe modele  se tem de o conversație elaborată în limba engleză, iar noi venim în ajutorul vostru cu câteva sfaturi de pentru a aprofunda limba engleză, chiar și atunci când timpul este limitat.

De cele mai multe ori, obiceiul de a face ceva în plus pentru a-ți atinge maximul potențial este mult mai valoros dacă este făcut cu pași mici, în fiecare zi. Astfel, și o mică lecție de engleză pe zi te va ajuta pe termen lung și îți va mari încasările considerabil, legând în același timp prietenii cu o mai mare însemnătate cu membri care vor deveni stabili.

 

1.Reguli de pronunție

Sună simplu, însă până când nu te vei vedea în oglindă pronunțându-le, s-ar putea să te surprinzi stâlcind cuvinte și fiind neînțeleasă. Mai ales dacă ești începătoare, este bine să reții poziționarea corectă a buzelor încă de la început. Cel mai bine este să îți ții maxilarul relaxat. Pentru că limba română tinde să fie plină de consoane, noi vorbim ,,închis” ; încearcă să deschizi gură spre extremități (că în poză de mai jos) , astfel accentul tău va avea o sonoritate mai bună.

  2. Pune subtitrarea serialelor in limba engleză

Știm cu toții că măcar 10 minute de serial ne fură timpul de citit sau orice altă activitate productivă de seară. Câteodată poate merităm o pauză, însă schimbarea subtitrarilor e un compromis mic, care îți va îmbunătăți vocabularul considerabil. Poți să dai un search rapid, sau chiar să înțelegi din context de cele mai multe ori.

 

3.Duolingo

Acele notificări care te invită să mai faci o ora de engleză sunt, de fapt, ceva bun. Sunt tot felul de aplicații care o pot înlocui, orice crezi că ți se potrivește mai bine, însă clar este bine să ai așa ceva instalat în telefon. De obicei consumă puțîn, merg ca activitate de metrou, in pauză la photoshootinguri, și…câte alte idei să îți mai dăm?

Este de preferat să profităm de smartphones într-un mod pozitiv. Putem avea ceva la îndemână tot timpul, care chiar să ne ajute să ne perfecționăm skillurile.

 

4. Dicționar de expresii

Fie că îți cumperi un dicționar și citești random din el, fie că găsești pe google exact ce ai nevoie, expresiile în limba engleză vor animă vocabularul tău cu siguranță. Gândește-te că înlocuiești veșnicul ,,Yes” cu ,, By all means”, ,, You bet!” sau ,,Definitely” . Este doar un exemplu simplu, dar clar te va face să pari mai prezența și fun. Nimeni nu zice că trebuie să fii perfectă în gramatică, dar te poți folosi de trick-uri smart să evoluezi mai rapid.

 

5. Atunci cand asculti o piesă, lasăsi versurile la vedere

Acesta e un alt mod subliminal de a învăța cuvinte noi. Dacă nu ești expert în engleză, șansele sunt să îți scape multe cuvinte din versurile tale preferate. Trebuie doar să le ai în față, când vei vrea să fredonezi, să rămână înmagazinat cuvântul care trebuie.

 

6. Social media

Încearcă să urmărești mai mulți creatori de conținut din afară. Recomandarea noastră este să alegi nișa ta, adică alte camgirls, astfel vei descoperi cuvintele trending, e în favoarea ta să le folosești pentru a ,,sări pe trend”. Cea mai bună platforma să faci asta este Twitter, o platforma în care utilizatorii tind să scrie mai mult este prilejul perfect de a te ține la curent și de a patricipa la discuție.

 

Sperăm  îți vor fi de folos micile trick-uri de a introduce o informație nouă în viața ta on a daily basis. Este important  învățăm ceva din tot ceea ce ne înconjoarămai ales pentru rezultate optime!

 

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *