Machiaj natural online?

Atunci când faci livestreaming de orice fel, este normal ca machiajul tău să fie mai intens decât unul de stradă. Dar ce se întâmplă când ai o zi în care ai vrea să mergi pe un natural look? Când decizi că tematica roomului tău să fie cozy,  sau când vrei să te loghezi de pe telefon pentru o experiență mai personală?

Aici sărim în ajutorul tău. Dacă ești una dintre norocoasele cu tenul perfect, poate nu ai nevoie de machiaj deloc pentru un natural look, însă în majoritatea cazurilor ai nevoie de ceva retușuri dacă intenționezi să ai luminile asupra ta. Hai să descoperim cum evidențiem naturalețea într-un mod subtil, prin câțiva pași simpli.

Mentiune:

Înainte de toate, pentru a avea o piele sănătoasa și hidratată, trebuie să folosești produse de curățare specifice tenului tău și nevoilor acestuia.Un program stabil de somn și de alimentație este primul pas în a arată și a te simți ca cea mai bună versiune a ta online.

 

1. Skincare

Pregătirea tenului este primul și cel mai important pas în efectuarea unui make-up. După ce îți cureți tenul în profunzime, cu produse destinate tipului tău de ten, urmează elementul esențial, care ar trebui să fie nelipsit din rutină ta: protecția solară. Razele dăunătoare nu vin doar de la soare, vin din ecranul telefonului, din reflectoare, din absolut orice ecran albastru care îți bate în față. Având în vedere că livestreamingul presupune o expunere îndelungată la asftel de lumini, recomandarea noastră este alegerea unui SPF 50. Nu ar trebui să uiți de cremele cu vitamina C și E, pentru că machiajul tău se se așeze mult mai bine, și, bineînțeles, serurile tale preferate.

 

2. Primer

Nu este nevoie să aplici foarte multe produse pentru ca pielea ta să fie frumoasă și hidratată, ci mai degrabă pe cele formulate exact pentru nevoile tale. Imperfecțiuni precum roșeață, pori măriți sau coșuri pot fi estompate și cu un simplu primer. Poți apela la bazele de machiaj sub formă de gel, care oferă prospețime pe întreagă durata a zilei

 

3. Glowy skin

Dacă ești iubitoare a lookurilor matte, trebuie să îți dau o veste proastă. Cele mai real natural make-up looks sunt cele cu glowy skin. Explicația este simplă: pielea naturală are propria strălucire, și odată ce această dispare se va simți ,,smooth-ul” pe care vrei să îl adaugi. Merită să acorzi o șansă lookurilor strălucitoare, s-ar putea să nu te mai poți despărți de ele prea curând. Există o multitudine de formule, rămâne doar să o găsești pe cea potrivită pentru ține, de la cele tip pudra, până la cele cremoase, lichide pe care le poți adaugă în crema hidratanta.

Adăugarea pigmenților într-o crema hidratanta potrivită poate aduce rezultate wow. Adăugând lumina de online, membrii tăi vor crede că ești 100% naturală.

 

4. Make-up propriu zis

Pe partea de farduri, zona ochilor și a pomeților, un trick care  rezultate este folosirea nuanței de conturing pe partea exterioară a ochiului. Faptul că folosești aceeași nuanță va da impresia de look natural, bineînțeles cu pensula de blending pe măsură.

Adaugă rimel pe vârful genelor, folosind o mișcare de la stânga la dreapta pentru ochiul drept, și de la dreapta la stânga pentru ochiul stâng. Nu este nevoie să încarci genele de la rădăcina, pentru că singură parte non-vizibilă este vârful.

Ultimul pas este conturarea buzelor, doar un mic hint cu un creion o nuanță mai închisă decât buzele tale naturale va oferi un efect de plumping. Poți adaugă ulei de buze sau gloss pentru a finisa lookul glowy .

 

5. Iluminator

De cele mai multe ori, iluminatorul nepotrivit încarcă tenul. Pentru că ne dorim să evităm asta, sugestia noastră este să încerci iluminatoarele lichide. Acestea se aplică mult mai ușor, având o textura care va oferi tenului tău strălucire. Un mic trick? Poți adaugă puțîn iluminator în fondul tău de ten pentru un aspect general glowy, sau în uleiul de bebeluși pentru corp.

 

Nu ezita  le arăți fanilor tăi din când în când un behind the scenes. Originalitatea este un factor cheie în activitatea online, iar alegerea unei tematici pentru o zi obișnuită de muncă te va scoate din monotonie. Îți dorim o vara  lipsită de arsuri solareși cu încasări maxime!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *