Makeup-ul ideal pentru cameră. Cum îl alegi?

makeup-ul ideal

Poate că te-ai întrebat de multe ori cum anume ar trebui să arăți pe cameră. Ori care ar fi makeup-ul ideal pentru a avea succes ca model de videochat. Ei bine, în cele ce urmează îți vom spune câteva lucruri despre cum anume să îl alegi pentru o imagine așa cum îți dorești. 

Când ești la început poate fi greu să-ți dai seama cum anume ar trebui să arate imaginea ta ca model de videochat. Trainerul tău dedicat și colegii de pe suport vor fi mereu acolo să te ajute și să-ți spună ce dă mai bine pe cameră și ce să eviți. 

Ar fi bine să mergi pe un machiaj mai accentuat sau din contră pe ceva mai natural? 

Standardele de frumusețe nu contează 

Nu încerca să imiți pe altcineva sau vreun trend anume. Găsește-ți stilul tău și mergi cu încredere pe el. Ține cont de trăsăturile tale și de ce vrei să scoți în evidență și să ascunzi. Fiecare model e diferit și aplicarea unui standard comun nu funcționează. 

Ține cont și de ținută 

Întotdeauna când alegi un machiaj ia în considerare și ce vei purta în ziua respectivă. Dacă mergi pe ceva mai simplu în culori pastelate atunci și machiajul ar trebui să fie unul natural și ușor, dar suficient de vizibil pentru cameră. 

Gândește-te la makeup ca la o piesă care îți completează ținuta și care aduce un plus personalității tale de pe cameră. Din contră, dacă porți ceva mai sexy atunci nu te sfii să încerci un machiaj mai îndrăzneț. 

Fii mereu informată

Chiar dacă trainerul tău dedicat te poate ajuta cu sfaturi în privința machiajului sau make-up artistul studioului îți mai poate spune câteva trucuri e bine să fii și tu informată.  Stai la curent cu ultimele trenduri, exersează acasă un tip de machiaj care îți place, descoperă-ți trăsăturile și ce ți se potrivește. 

Făcând asta vei putea contribui și tu la look-ul tău și te vei simți mai fericită știind că arăți așa cum îți place. 

Vezi cum reacționează membrii 

Indiferent că vorbim despre ținută sau machiaj, membrii vor avea ceva de spus. Unii vor veni cu aprecieri, alții cu sugestii. Este bine să încerci să ții cont măcar de câteva dintre ele. Ai putea fi surprinsă să observi ca rata de conversie îți va crește. Amintește-ți mereu că și membrii te pot ajuta să-ți alegi makeup-ul ideal. 

Un ultim sfat 

Ai grijă să nu exagerezi cu machiajul! Ori, din contră, să intri online fără pic de make-up. Găsește un echilibru care să te avantajeze și profită din plin de această metodă de a-ți contura și mai mult personalitatea pe cameră. 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *