Conversia de membri – un ghid

De la privitori la membri regulari

Esti online de cateva ore, ti-ai pus noul body dantelat, machiajul ti-a iesit anormal de bine, iar teasingul tau e din alta galaxie – suna ca sansa perfecta de a agata niste privitori ocazionali si de a ii converti in membri regulari. Dar tot ce primesti este un sir lung de nickname-uri care nu interactioneaza cu tine si un “Cum a fost ziua ta?” care ramane fara raspuns. Probabil scenariul asta iti suna cunoscut, asa ca ti-am pregatit un ghid care te va ajuta sa te va invata cum sta treaba cand vine vorba de conversia de membri.

 

Interactiunea este sinonim cu succesul 

In momentul in care esti online, tentatia ta cea mai mare este sa interactionezi doar cu userii care au cheltuit o mica avere pe site. Chiar daca ai impresia ca ei sunt cei mai demni de atentia ta totala, faptul ca te uiti dupa rank-ul lor nu este tocmai cea mai buna decizie. Cu alte cuvinte, rankul lor nu este direct proportional cu numarul de zerouri pe care sunt dispusi sa-l cheltuieasca pe site – asa ca nu judeca o carte dupa coperta. 

Te-ai gandit ca membri mici sunt doar persoane care au aflat de site cu putina vreme inainte si nu au avut sansa de a-l explora asa cum trebuie? Lucrul acesta nu se intampla in 100% din cazuri, dar niciodata nu stii de unde poate sa sara iepurele. Vorbeste si interactioneaza cu toata lumea, intreaba-i pe toti cum a fost ziua lor si incearca sa comunici pe un ton cat mai prietenos. Faptul ca ii ignori pe majoritatea nu doar ca poate sa iti fure un tips sau un privat banos, ci va face membrul respectiv sa nu iti mai viziteze camera foarte curand (sa nu mai punem la socoteala ca daca a avut o zi proasta, s-ar putea sa te trezesti si cu un review nu foarte prietenos). 

Conversia de membri - un ghid
Conversia de membri – un ghid

Spiritul de antreprenor este cheie in conversia de membri

Cine a spus ca antreprenoriatul nu are nici cea mai mica legatura cu videochatul a mintit mai mult ca sigur. Stii sentimentul ce te incearca atunci cand vezi ca perechea de pantofi pentru care facusei o pasiune obsesiva este la reducere? Tipul asta de experienta o poti oferi si unui potential regular. Sunt foarte putini membri care se avanta intr-un prim privat pentru costul cerut. Motivul? Cel mai probabil nu stiu daca esti genul pe care il cauta ei, asa ca nu ii incanta gandul ca o sa cheltuiasca bani pe ceva de care nu sunt siguri. 

Poti sa iti creezi propriile tale deal-uri si oferte care nu sunt benefice doar pentru ei, ci si pentru tine. Spre exemplu, cu o reducere de 10% la 10 minute de privat poti sa iti transformi privitorii in membri, dar sa ii si convingi sa stea mai mult cu tine in privat. Sa nu te gandesti ca este vreo reteta secreta la capitolul acesta intrucat difera de la model la model, asa ca analizeaza-ti punctele forte (te pricepi la show-uri lungi sau la cele scurte, dar intense?), vezi ce ti se potriveste si alege cea mai buna varianta. Nu uita sa iti informi membri asupra acestor deal-uri folosindu-ti vocea – e foarte probabil sa nu fi vazut in coltul chatroom-ului tau ca scrie “10% for 10 minutes of private”. 

Sa nu te simti descurajata daca ai urmat pasii de mai sus dar efectul se lasa asteptat. Schimbarile de genul nu se intampla peste noapte, ci treptat. Sunt multe metode pentru a face bani din videochat, dar poti baga mana in foc ca transformarea de la privitori la membri regulari este una din ele. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *