Sfaturi machiaj pentru sedinte foto reusite

Cu atatea sfaturi machiaj pentru sedinte foto reusite, de unde stii care sunt cele mai bune pentru tine? E simplu, de fapt: Keep it simple!

Din cele mai vechi timpuri, machiajul a servit ca mod de a sublinia trăsăturile feței și mai ales carisma persoanei respective. De altfel, de aici s-a desfășurat o întreagă industrie, bazată pe creativitate, pe frumos. Machiajul este o artă care se modelează în mod continuu, în funcție de cel/cea care o poartă, în funcție de context sau mulți alți factori diferiți care influențau rezultatul final.

Cauti sfaturi machiaj pentru sedinte foto reusite? Daca nu colaborezi cu un studio de videochat profesional, care de cele mai multe ori are make up artist, articolul asta e pentru tine

De aceea, modelele de videochat din Romania dar și modelele internaționale sunt foarte atente în privința acestui aspect înaintea unei ședințe foto și urmează niște pași bine stabiliți ca ședința foto să fie un succes și să le scoată în evidență cele mai frumoase trăsături.

Am făcut un mic sondaj de opinie și le-am întrebat pe modelele noastre care sunt acești pași care le ajută de fiecare dată, iar acum îi vom împărți cu voi.

Nu încerca produse noi pe pielea ta sau părul tău chiar înaintea ședinței foto

Cel mai bun mod de a te simți bine în pielea ta dupa o schimbare este să-ți dai timp de a accepta noul look. Nu încerca culori noi sau coafuri noi chiar înaintea ședinței foto. Dă-ți timp să-ți integrezi noul look, dacă nu vei fi obișnuită și familiarizată cu noua schimbare se poate vedea pe cameră. De asemeneaîn privința pielii pot avea loc arsuri chimice sau alte reacții vizibile, aspecte problematice în cazul unei ședințe foto.

sfaturi machiaj pentru sedinte foto reusite

Mănâncă bine, hidratează-te și odihnește-te îndeajuns

Nimic nu este mai frumos decât o persoană sănătoasă și bine odihnită. Efectele stresului și ale oboselii sunt destul de vizibile pe piele la fel de mult ca roșeața sau alte reacții precum acneea. De cele mai multe ori aceste efecte pot fi acoperite de un makeup artist priceput. Cu toate acestea, nimic nu este mai bun decât o dietă potrivită, plină de vitamine și minerale. 

 

Pregătește-ți pielea, hidrateaz-o

Pielea curată și hidratată este “planșa” ideală pentru machiaj. De altfel camera va scoate în evidență pielea uscată sau prea grasă. Curăță pielea, aplică o cremă hidratantă, lasa pielea să absorbe crema și apoi aplică primerul. Primerul se va asigura că fondul ten va rămâne fixat pe tenul tău.  Ai grija de rutina zilnica

EXTRA TIP: Ai grija sa faci cat mai multe materiale behind the scenes! Sell nudes !!!

 

Folosește mai mult iluminator decât de obicei

Încearcă să iluminezi pomeții cu un bronzer mat. Trage ușor obrajii înăuntru și conturează puțin partea aceea. Apoi zâmbește și aplică blush în partea de sus a obrajilor. Asigură-te că sunt întinse bine și uniform în zonele potrivite. 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *