Cum sa te doreasca barbatii?

cum sa te doreasca barbatii

Stim ca nu suna prea woman-empowering, dar hai sa fim sincere: mereu am vrut raspunsul la intrebarea „cum sa te doreasca barbatii?”

Multe fete vor sa afle care este rețeta perfectă pentru a deveni femeia pe care toți bărbații si-o doresc. Ei bine, aceasta e prima greșeală, nu devii cea mai ravnita femeie, ci devii cea mai buna versiune a ta and the rest will follow. Nu îți pot promite că voi creiona așa-zisul portret-robot al modelului de succes, dar printr-un exercițiu de imaginație îți voi prezenta principalele aspecte ce vor atrage “toate privirile” indiferent de  site-ul pe care lucrezi.

Cunoaste-te pe tine! 

 

Exista dezbateri despre femeia ideala de cand lumea și pământul, iar principalul aspect discutat este cel al frumuseții. În teorie, orice bărbat visează la femeia cu corpul perfect. Însă în realitate, un bărbat se poate simți intimidat de un trup perfect de zeita. Motivul este foarte simplu, fie că suntem sau nu dispuşi să recunoaştem, cu toţii aveam în minte o imagine foarte clară despre locul pe care îl ocupăm pe o scară a atractivităţii.

În realitate, în schimb,nimic nu este mai sexy decat o femeie increzatoare, care își cunoaste corpul și îți pune în evidenta toate atuurile. 

Fii versatila! 

Jobul de model te va invata sa continui sa te reinventezi. Atunci cand ești conștientă de “puterile” tale și ești dispusă sa te autodepasesti continuu, vei avea toata lumea la picioare. Alege sa fii mereu cu un pas în fata tuturor.

 

Orice detaliu conteaza!

 

Orice mic detaliu poate însemna un nou subiect de discuție. Notițele sunt cel mai bun “prieten” al tău si martorul viitoarelor relații ce se vor lega in mediul online. O personalitate puternica si carisma sunt un must-have, presara peste acestea atenția la detalii și vei cucerii lumea, nu numai inimile membrilor.

 

Pastreaza mereu o farama de mister! Don’t be needy!

 

Misterul ajută  la păstrarea atracției în cuplu, mai mult decât suntem conștienți. Pe de altă parte, comunicarea și intimitatea sunt cele mai importante ingrediente ale unei relații reușite și de durata. Acum poate te întrebi: cât de mult comunicăm cu partenerul? Ce înseamnă “secretele” care trebuie sa ramana nespuse? Acest subiect este mult mai amplu decat iti poți imagina, și îl vom aborda în detaliu în următorul articol #staytuned.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *