Importanta misterului intr-o relatie, tips and tricks!

Importanta misterului intr-o relatie, tips and tricks!

 

Pastreaza mereu o farama de mister! Don’t be needy!

 

Misterul ajută  la păstrarea atracției în cuplu, mai mult decât suntem conștienți. Pe de altă parte, comunicarea și intimitatea sunt cele mai importante ingrediente ale unei relații reușite și de durata.

Acum poate te întrebi: cât de mult comunicăm cu partenerul? Ce înseamnă “secretele” care trebuie sa ramana nespuse? Acest subiect este mult mai amplu decat iti poți imagina…

Timpul le rezolva pe toate: subiectul potrivit la momentul potrivit!

 

Este adevărat că trebuie sa ne acceptăm și să ne asumăm trecutul, cu bune și cu rele, dar întrebarea  este, îți este cu adevărat benefic sa impartasesti cu partenerul situațiile cu care te-ai intalnit in trecut, chiar de la început, și mai ales cele pe care tu le consideri ca fiind un eșec?!

Este ok sa ai mici secrete, mai ales dacă ai trecut peste ele și ti-ai asumat urmările, iar acestea au reprezentat imboldul de care ai avut nevoie pentru a te schimba și a deveni ceea ce ești în prezent. Cu toții avem poveștile noastre și cu siguranța persoana de langa tine are povești din trecut. Timpul le rezolva pe toate si nu poti intra in mintea barbatilor atat de usor. Este înțelept să decizi în funcție de nevoile voastre, și ale tale, și ale lui. Uneori, sinceritatea în astfel de cazuri este un gest egoist și grăbit.

Responsabilitatea este a ta, tu trebuie să decizi ce să faci cu greșelile tale. Nu te simti vinovata! Dacă este o relatie serioasa, iar lucrurile avanseaza în direcția în care tu îți dorești, vei ajunge oricum sa impartasesti aceste detalii cu partenerul.

Momentele de intimitate sunt nepretuite! Nu uita sa te rasfeti!

 

Cu toții știm ca odată cu trecerea timpului în viața de cuplu, pot apărea sau se pot schimba prioritățile. Nu uita niciodată că intimitatea ta ca individ este foarte importantă, iar momentele cu tine nu numai ca sunt nepretuite, dar sunt și necesare pentru sanatatea mentala a ambilor parteneri.

Oricat de apropiati ați fi, nu uitați de lucrurile care va aduc bucurie și liniște. Iubirea nu înseamnă renunțarea la a face ceea ce-ți place și a uita de viața la singular, da sunteți un cuplu, împărțiți orice și treceți peste orice impreuna, dar asta nu înseamnă  ca trebuie sa renunți la o baie lungă in cada, cu spuma și o carte pe care sa o citești în liniște. 

 

Nu uita sa-i intarati imaginatia!

Cu siguranta, dupa cativa ani de relatie, pasiunea se poate stinge.  Flacara se poate reaprinde extrem de usor, daca stii ce-i place partenerului tau.

Daca observi ca partenerul tau se uita la modele sexy pe Instagram, ce zici daca devii si tu unul? Intra pe qrush.com, fa-ti un cont, pune content sexy si trimite-i link-ul.
O sa fie super incantat sa te vada intr-o noua lumina.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *