Cum sa eviti bullyingul

Bineînțeles că la un moment dat în viața noastră cu toții ne-am simțit afectați de ceva ce altcineva a spus despre noi. Uneori, cuvintele pot fi dureroase și ne pot face să ne simțim neputincioși și vulnerabili, iar în timp, percepțiile oamenilor despre noi ne pot impune unele credințe despre noi înșine. 

Majoritatea oamenilor aleg să eticheteze sau să judece în necunoștință de cauză. Acest lucru se întâmplă mai ales în lumea videochatului. Tocmai de aceea, multe dintre fete renunță la gândul de a-și construi o carieră în videochat, cu toate că acesta funcționează în baza unor reglementări legale. 

Această teamă de a fi judecate de alții, poate încălca atât de multe aspecte ale vieții noastre, pe măsură ce navigăm prin relații, locuri de muncă, situații sociale și chiar auto-îngrijire. Fără îndrumare, poate fi dificil de abordat modalitățile de a depăși frica de judecată. 

Astfel, ne-am gândit la niște sfaturi utile pentru cele care își doresc să fie modele, dar nu nu stiu cum sa evite bullying. 

Un prim sfat ar fi să fii încrezătoare în abilitățile tale. Jobul de model te va ajuta foarte mult pe acest plan. Te va ajuta să-ți descoperi propriile atribute, vulnerabilități și puncte forte, iar impactul judecăților și impresiilor celor din jur va fi irelevant. Nu permite nimănui să te lipsească de individualitate și caracter.

Oamenii vor avea întotdeauna o părere.

Fiecare model s-a confruntat cu vorbele rele aruncate de oamenii din jur, dar acest lucru nu le-a oprit sa evolueze atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Înțelegerea faptului că fiecare are dreptul la propria opinie, chiar dacă aceasta este greșită, este un pas important. Dacă ești afectată de ceea ce cred ceilalți despre tine, este timpul să arunci o privire asupra propriei stime de sine și să ajungi la un acord în ceea ce privește modul în care te percepi ca persoană.

Dă prioritate nevoilor tale și nu lăsa pe nimeni să preia controlul asupra părerii pe care o ai despre tine.

Investește în propria creștere personală și bunăstare. Fă mai multe lucruri care te vor face fericită. Obține acel abonament la sală pe care ți-l dorești de mult timp, fă un masaj, citește o carte de dezvoltare personală, sau chiar ia-ți o vacanță în locația de vis pe care ți-ai dorit mereu să o vizitezi.  Dacă nu iei pașii necesari pentru a-ți depăși provocările personale, este posibil ca drumul din fața ta să nu pară atât de înălțător.

Cariera de model îți poate îndeplini toate visurile pe care le-ai avut vreodată. De ce să dai cu piciorul în oportunitate, doar pentru că alegi să îți pese de ce au alții de spus despre tine? Această mentalitate nu îți aduce niciun beneficiu sau câștig.

 

Ar trebui să trăiești cea mai bună viață; orice altceva este mediocru – și nu ești în lumea asta pentru a fi mediocru.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *