Cum mi-a schimbat videochatul viața

Chiar dacă videochatul este încă privit cu scepticism de către mulți, el continuă să fie o cale sigură către succes și o oportunitate la o viață mai bună. 

În ultimii ani tot mai multe modele au început să-și facă curaj să vorbească despre ce a însemnat pentru ele alegerea făcută, cum le-a schimbat viața, dar și cum arată o zi din viața lor. 

Un astfel de model este Melania. Are 24 de ani este studentă și în paralel lucrează și ca model de videochat non-adult. Ea și-a dorit independență financiară, dar și să-și demonstreze că se poate descurca singură. 

Melania a fost de acord să stea de vorbă cu noi și să ne spună cum a ajuns să lucreze ca model de videochat non-adult, dar și cum arată viața ei acum. 

Cum ai decis că vrei să fii model?

”Cred că aveam o zi super ciudată când s-a întâmplat. Venisem de la un alt interviu care nu prea fusese ok și am dat peste un anunț. Am sunat, am venit la cel mai bun studio de videochat si după interviu eram clar hotărâtă că acolo e locul meu. Mi-a plăcut atitudinea și faptul că e super avantajos față de alte locuri care nu-ți dau decât minimul pe economie. Deci decizia a venit într-un moment prost pentru mine, dar a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care l-am făcut.’

Ce ți se pare cel mai greu în meseria ta?

Cu siguranță atitudinea oamenilor față de ea. Prietenii mei inițial nu știau însă mi-am făcut curaj și le-am zis. Unii mi-au fost aproape din start. Au zis că e ok că e un job ca oricare altul. Alții în schimb m-au judecat aspru. A trebuit să învăț să trec peste.

De cat timp faci videochat?

“De un an, dar sincer nici nu știu când a trecut. Poate și pentru că îmi place mult ce fac.’

Cât ai câștigat cel mai mult într-o lună?

”Cel mai mult am câștigat până acum 10.000 de dolari într-o lună. Eu sper să fac și  mai mult, dar mi se pare minunat pentru că sincer nu m-am gândit că o să ajung la așa o sumă.” 

Ai investit sau economist banii făcuți?

‘Investit. Mi-a luat propriul apartament. Îmi doream de mult un loc al meu și dacă tot s-a invit ocazia de ce nu. Sigur că încerc să și strâng.”

Ai avut probleme în viața amoroasă din cauza jobului?

”Prima dată da. Tipii se fereau de mine. Aveau tot felul de prejudecăți și idei despre ce înseamnă videochatul, dar acum mi-am găsit pe cineva care acceptă ce fac și nu are nicio problemă cu asta.”

Ce sfat ai oferi cuiva care vrea să devină model?

”Chiar dacă la început o să vi se pară ciudat vă spun să încercați cu încredere pentru că merită. Online nu aveți decât conversații deci trebuie să știți bine engleză, altfel vă puteți plia ușor pe ce se întâmplă. Nu e nimic rușinoș. E doar un job ca oicare altul, dar un job cu nenumărate satisfacții.”

 

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *