Inspiratie creativă din 2022 fashion trends

Activitatea în domenii creative, cum este modelingul, cere întotdeauna autoactualizare. Ca în orice domeniu, pentru a fi actual trebuie să ai această dorință de schimbare. Sigur, cu toatele avem acel simț de hipster, nu vrem să fim trase la indigo, însă trendurile sunt inspirația perfectă pentru content nou . Hai să descoperim împreună cum putem adapta trendurile anului 2022 în activitatea online.

1.Pantalonii cu talie joasă

 

Știu  ne-am străduit ani de zile  scăpăm de ei, însă acum s-au schimbat regulile. Nu mai sunt strâmți și enervanțiși în sfârșit am învățat  ne folosim de ei în favoarea noastră.

 

 

 

 

 

Cred că acest fit este potrivit pentru toate mărimile, și o să îți explic și de ce. Lenjeria cu talie înalta marchează perfect talia, iar blugii largi și joși creează acea linie superbă de clepsidră.

O poză de acest gen va atrage atenția pe rețelele sociale, poți folosi accesorii pentru talie pentru a o evidenția chiar mai mult, și crede-mă, acest gen de fit într-un online show va atrage cu siguranță.

 

 

2. Fuste Ultra Mini

Fusta micro mini de la MiuMiu ne reamintește faptul că nimic nu o să îți lungeasca piciorul mai tare decât o fustă inexistentă. Pentru că noi cu siguranță nu ne ferim de ținutele provocatoare, ar trebui să profităm de ocazie. Sigur, la fel că la toate aceste piese noi, important este să treci trendul prin filtrul tău. Amprenta personală este ceea ce va face lucrurile interesante.

 

 

3. Accesorizeaza-ti picioarele

Kourtney Kardashian iconic stockings look De la broderie, până la pene, latex și lanțuri, anul acesta și-au făcut apariția multe piese care vor atrage atenția în activitatea online. Încă de la lookurile iconice purtate de Dua Lipa și Kourtney Kardashian, am realizat  2022 este anul stockings-urilor. Mai ales pentru  foot fetish-ul  este foarte popular, cred  acum este momentul  cauți niște piese. Nu ezită  alegi și culori care ies în evidență, ele vor seta întreg moodul camerei.

 

 

 

 

4. Platforme

Conform Google Trendsdin decembrie 2020 până în decembrie 2021, căutările pentru ,,platform heels” s-au dublat. Odată cu apariția platformelor Medusa  de la Versace, s-a concretizat acest trend și în magazinele fast fashion. Ce altă modalitate mai bună de a fi și comodă și sexy decât niște platforme Mary-Jane? Sunt dulci, colorate, ai susținere la gleznași se potrivesc mănușă atât unui shoolgirl outfit, cât și unui fit elegant.

 

Nu uita că prima care da join la trend este cea care poate profită de pe urma lui. Sperăm că te-a inspirat acest articol, și spor la creativitate!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *