Cele mai bune masuri de siguranta si confidentialitate ca model de videochat

model de videochat

Prin natura activitatii online, modelele de videochat se expun catorva riscuri, in special atunci cand nu colaboreaza cu un studio care are o echipa tehnica experimentata si masuri de siguranta de ultima ora. Daca desfasori aceasta activitate pe cont propriu, de acasa, identitatea ta ar putea fi furata, ai putea fi urmarita de persoane ciudate si viata ta personala ar putea fi in pericol.

Primul lucru pe care absolut toate modelele de videochat ar trebui sa il faca este sa isi asigure confidentialitatea. Astfel, masurile preventive te vor ajuta sa eviti orice situatie jenanta sau periculoasa, asadar continua sa citesti pentru a descoperi ce pasi trebuie sa faci in acest sens!

Pastreaza siguranta conturilor de social media
Cele mai multe modele de videochat isi pastreaza conturile private. In cazul in care un admirator iti descopera contul personal (acela pe care nu il folosesti pentru promovarea profilului de model), va trebui sa iti trimita o cerere de prietenie pe care sa o accepti inainte de a avea acces la fotografiile si postarile tale. Astfel, poti bloca persoanele care iti ridica suspiciuni si poti pastra controlul asupra celor care iti vad postarile.

Pazeste-ti informatiile cu caracter pesonal
In general, e bine sa nu divulgi informatiile personale celor cu care interactionezi online. Tocmai de aceea, modelele de videochat sunt sfatuite sa gaseasca un pseudonim pe care sa il foloseasca atat la profilul de model de pe site, cat si la conturile de social media asociate activitatii. Astfel, admiratorii nu vor putea gasi informatii despre tine. In plus, este recomandat sa alegi un pseudonim care sa nu aiba absolut nicio legatura cu tine sau cu orasul din care provii. Orice similitudine ar putea aparea in motoarele de cautare si ti-ar putea pune in pericol siguranta personala.

Pastreaza-ti adresa secreta
Adresa este o informatie deosebit de importanta, asadar va trebui sa faci eforturi speciale pentru a o pastra secreta.. Daca un admirator vrea sa iti trimita un cadou, ofera doar informatii despre oficiul postal la care sa il trimita, nu adresa ta completa. Asta inseamna ca va trebui sa te duci personal sa ridici coletul de la posta, dar merita efortul.

Poti folosi un serviciu care nu iti urmareste adresa in cazul in care faci un “wish list” pentru admiratori. In general, site-urile de videochat iau masuri pentru protejarea informatiilor personale, astfel incat unele au astfel de wish list-uri cu redirectionare a coletelor catre tine. Astfel, incearca sa eviti site-uri precum Amazon.

Protejeaza-ti pozele si videoclipurile
Pastreaza toate fotografiile si videoclipurile personale separat de cele pe care le folosesti ca model. Aceste doua parti ale vietii tale ar trebui sa se suprapuna cat mai putin cu putinta. Chiar si poza de profil pe care o folosesti la un cont de social media ca model poate fi folosita pentru a-ti gasi contul personal. In plus, modelele de videochat care folosesc iPhone ar trebui sa dezactiveze locatia pentru fotografii, intrucat toate pozele facute cu iPhone vor include si o mentiune despre locul in care a fost facuta poza.

Abtine-te de la accesarea link-urilor primite de la persoane straine
Multi admiratori trimit o diversitate de link-uri catre modele de videochat, insa unele dintre aceste link-uri pot fi foarte periculoase. In acest fel, poti oferi acces unui virus care iti va afecta computerul sau poti trimite inapoi detalii despre locatie si IP-ul pe care il foloseti. Unele persoane iti vor trimite link-uri sub pretextul ca vei gasi informatii interesante despre videochat, playlist-uri, site-uri de download gratuit si multe altele. Important este sa nu deschizi link-urile suspecte.

Atentie la detaliile din decor
Multe lucruri marunte pot oferi informatii despre tine. Cei care te privesc online pot recunoaste zona care se vede pe fereastra ta, pot recunoaste paharelul de cafea de la o cafenea anume si multe altele. Toate aceste detalii minore pot ajunge sa dezvaluie foarte multe despre tine, in special zona in care locuiesti. Tocmai de aceea, este ideal ca modelele de videochat care lucreaza de acasa sa foloseasca o zona anume a apartamentului strict pentru activitatea profesionala. Astfel, sunt mai putine sanse de a uita ceva care le poate da de gol locatia.

Ai grija la lucrurile pe care le spui
Cate modele de videochat de succes pot spune ca nu converseaza deloc cu membrii? Nu prea exista. Discutiile sunt baza acestei activitati, asadar este normal sa iti mai scape cateva detalii minore despre tine atunci cand esti absorbita de conversatie. Tocmai de aceea, evita, pe cat posibil, sa vorbesti despre terasele sau restaurantele din zona ta, despre incidentele petrecute pe strada ta sau despre evenimentele care vor avea loc in zona. In special daca locuiesti intr-un oras mic, ai putea fi localizata deosebit de rapid. Asta nu inseamna ca nu poti fi localizata si intr-un oras mare.

Urmeaza regulile site-urilor de videochat
Site-urile ofera un set de reguli pentru a se asigura ca identitatea modelelor de videochat este protejata. Astfel, probabil ca vei descoperi un ghid care te va invata pas cu pas cum sa iti protejezi informatiile personale. Citeste-l cu atentie si apoi pune in practica toate acele recomandari.

PayPal nu este cel mai bun serviciu de acest tip
De regula, PayPal este o platforma prin care poti realiza tranzactii financiare foarte simplu. Cu toate acestea, PayPal nu este cea mai buna optiune pentru modelele de videochat care vor sa isi pastreze secrete datele personale. Atunci cand deschizi un cont de PayPal, va trebui sa oferi toate datele personale. Aceste date personale sunt accesibile oricui vrea sa iti transfere o suma de bani prin acest serviciu.

Mai mult decat atat, PayPal are o optiune care permite recuperarea banilor trimisi catre o persoana. Astfel, cineva poate face o plata, apoi poate retrage acea plata si banii i se vor intoarce in cont. Ai putea sa pierzi foarte multi bani astfel, iar partea ciudata este ca procedura e foarte simpla. Persoana care ti-a transferat bani trebuie doar sa spuna ca banii au fost folositi in scop sexual, iar suma respectiva va fi retrasa imediat din contul tau si transferata inapoi celui care a trimis-o.

Optiunea de geoblocking
Aceasta functie prezenta pe cele mai multe site-uri de videochat este ideala pentru acele modele de videochat care nu doresc sa fie vazute de niciun cunoscut. Astfel, vei putea bloca accesul la profilul tau pentru toti utilizatorii dintr-un anumit oras sau chiar dintr-o tara anume. Chiar si atunci cand vor folosi cautarea in site-ul pe care esti, acestia nu vor reusi sa te gaseasca.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *