Fumatul – unul dintre cele mai populare fetisuri la ora actuala

modele de videochat

Daca esti in domeniul videochatului, probabil deja ai vazut multe modele de videochat care fumeaza in fata camerei si nu iti poti da seama de ce acestea nu isi iau o pauza de 5 minute pentru a se putea “bucura” de tigara in liniste. In plus, in cazul in care intri ocazional si pe site-urile pentru adulti pentru a gasi noi subiecte de conversatie sau idei de a atrage barbatii, vei vedea ca multe videoclipuri recente includ femei care fumeaza pe parcursul diferitelor activitati adulte.

Toate aceste tigari care ard in fata camerei nu sunt menite sa “potoleasca” nevoia de nicotina a modelelor de videochat, ci sa satisfaca fanteziile privitorilor. Fetisul care implica fumatul se numeste “capnolagnia”, fiind activitatea prin care cineva isi satisface o fantezie sexuala prin fumarea unei tigari sau prin urmarirea altcuiva care fumeaza.

Poate fi o paralela catre un simbol falic (tigara) si unul vaginal (buzele), iar alte elemente precum limba care linge una dintre buze, joaca senzuala cu tigara sau chiar un ruj special pot da acestui fetis proportii chiar mai mari.

Cateva posibile motive de atractie catre fetisul cu fumat

Aspectul: actul de a fuma poate fi atragator in sine, asadar acesta este un motiv foarte simplu care poate produce o atractie.

Increderea: unele persoane asociaza fumatul cu sentimentul de putere si incredere in propriile forte, iar aceste aspecte pot fi asociate foarte usor cu atractia fizica.

Dezvoltarea: unii psihologi ar putea spune ca atractia catre fumat este dezvoltata inca din copilarie, actul de a fuma fiind asociat cu o persoana atragatoare.

Caracterul interzis: fiindca fumatul este o activitate tot mai stigmatizata, unele persoane ar putea descoperi erotismul in desfasurarea unei activitati interzise. Lucrurile interzise sunt intotdeauna mai interesante, oferind o doza de emotie.

Mass media: cu totii am vazut filme, seriale, reclame si alt tip de continut media in care primul lucru dupa sex era fumarea unei tigari. “Tigara de dupa” este deja o expresie consacrata, intrucat fumatul este asociat cu sexul de zeci de ani.

Miscarile: spre deosebire de aspectul fumatului in sine, exista persoane care se concentreaza asupra miscarilor specifice si limbajului corporal implicate de fumat. Astfel, pot gasi atragatoare despartirea buzelor acoperite cu ruj, miscarea pieptului la inhalare si multe altele.

Puterea: in orice ipostaza erotica exista si un schimb de putere, iar determinarea cuiva sa fumeze poate fi legata de aplicarea puterii de convingere, astfel fiind asociata cu erotismul.

Sadomasochismul: fumatul poate afecta sanatatea in diferite moduri, astfel incat persoanele care sunt atrase de durere si BDSM ar putea aprecia acest aspect.

Posibilitatile financiare si pozitia pe scara sociala: in acord cu mass media, unele culturi leaga fumatul de un anumit statut economic si social, astfel ca persoanele care fumeaza sunt privite ca fiind mai sus pe aceasta scara. Cateodata este vorba de tigari, alteori de narghilea sau de trabuc.

Alte detalii despre fetisul cu fumat

Fetisurile cu fumat sunt foarte multe, fiind asociate cu o multitudine de activitati din sfera eroticului. Din moment ce fumatul provoaca dependenta si poate cauza daune ireparabile sanatatii, multe modele de videochat considera aceasta activitate ca fiind in afara zonei lor de confort. Tocmai de aceea, in cazul in care li se cere sa isi aprinda o tigara in fata camerei, unele modele de videochat refuza acest lucru si propun o alta activitate. Exista si fetisuri care implica provocarea durerii prin ardere cu tigara, insa acestea nu au legatura cu fumatul, ci cu durerea in sine. Fetisurile cu fumat pot cuprinde orice, de la tigari si trabucuri pana la narghilele, pipe si tigari electronice.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *