Prima data in fata camerei – experienta unui model de videochat

modele de videochat

Inceputul poate fi dificil in orice domeniu, mai ales daca esti la primul contact cu activitatea respectiva. Multe modele de videochat care acum sunt in top au inceput timid si cu mari emotii. Este perfect normal sa ai emotii cand privirile sunt atintite asupra ta, fie ca esti pe o scena sau in fata camerei. De regula, aceste emotii trec de la sine odata ce “prinzi” putina incredere si te obisnuiesti cu natura activitatii pe care o desfasori.

In unele cazuri, aceasta timiditate poate sa se transforme in anxietate, iar daca nu ai reusit sa scapi de emotiile din fata camerei nici dupa cateva saptamani de videochat, poate ACEST articol iti va fi de ajutor. Astazi, insa, nu ne vom concentra asupra anxietatii, ci asupra primei experiente a unui model de videochat de succes si transformarea ei dintr-o fata timida intr-o femeie plina de incredere. Descopera ce ne-a povestit Sara M. despre prima ei zi!

“Prima ora in fata camerei am petrecut-o gandindu-ma si razgandindu-ma asupra a cum sa tin mainile ca sa para natural. Niciodata nu mai mai gandisem la asa ceva. Mainile mele intotdeauna ma ajutau sa gesticulez natural, insa acea zi a fost cu totul speciala. Stateam in fata camerei, privind o imagine micuta cu mine in vestimentatie sexy si mult machiaj si brusc am devenit constienta de pozitia mainilor si picioarelor.

Imi tot aranjam parul cu mana pana mi-am dat seama ca increderea cu care eram obisnuita sa abordez orice situatie disparuse complet. Eram imbracata sumar, mai multi barbati ma priveau si imi scriau pe chat, iar eu nu stiam nici cum sa imi asez mainile si picioarele ca sa para ca stau natural. Situatia m-a facut imediat sa rad. Din fericire, membrii respectivi si-au dat seama ca sunt la inceput si au inteles de ce sunt timida, asa ca, pas cu pas, am facut primul show si primii bani ca model de videochat.

La vremea respectiva, aveam 22 de ani si faceam voluntariat ca profesor de yoga in sectorul non-profit. Astfel, mereu aveam probleme cu plata chiriei, intretinerii si nu prea imi permiteam lucrurile pe care le doream sau de care aveam nevoie. Cautam cu disperare un job care sa imi permita sa castig suficient pentru a-mi acoperi cheltuielile lunare, iar una dintre prietenele mele mi-a sugerat sa intru in echipa de modele de videochat a unui studio. M-a luat prin surprindere chestia asta, dar am zis ca incerc.

A doua zi m-am dus la studio si m-au primit in echipa de modele de videochat. Eram determinata sa devin cel mai bun model al tuturor timpurilor, fiind inspirata de libertatea de a-mi arata corpul si de a ma simti complet libera. Zeci de fantezii imi treceau prin minte. In fata camerei, insa, situatia a fost total diferita. De ce m-am simtit atat de ciudat? Imi era teama ca nu voi arata natural, ca cei care ma privesc nu vor crede ca sunt frumoasa ori suficient de senzuala. Frica mea a fost total nejustificata! Am fost o regina in prima zi ca model de videochat si am inteles, chiar de atunci, ca acesta este jobul visurilor mele!

Daca ar fi sa dau un sfat tinerelor ce vor sa devina acum modele de videochat, le-as spune sa nu ezite. Inainte sa decizi, este necesar sa incerci. In plus, ar trebui sa fie increzatoare in propria senzualitate, iar barbatii le vor iubi de-a dreptul!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *