Cum poti face mai multi bani din videochat pe ManyVids?

bani din videochat

Daca vrei sa iei o pauza scurta de la sesiunile live sau doresti sa castigi mai multi bani din videochat, ManyVids este o platforma pe care ar trebui sa o incerci!

In articolele din trecut, am discutat despre strategiile de completare sau crestere a veniturilor prin intermediul Snapchat si OnlyFans, iar ManyVids este inca o oportunitate prin care poti sa te bucuri de castiguri foarte bune din materiale video pentru adulti. Vei avea nevoie doar de un webcam de calitate (echipament obligatoriu pentru orice model de videochat) si de cateva idei bune pentru videoclipuri scurte.

Evident, te poti inspira din milioanele de videoclipuri existente in online, insa cel mai important este sa adaugi stilul si “ingredientele” tale personale pentru a garanta unicitatea si succesul. Aceasta metoda de generare a veniturilor in mod pasiv este excelenta, intrucat poti face bani din videochat chiar si in timp ce dormi sau esti in vacanta! Nu este necesar sa fii online in permanenta, asadar poti desfasura aceasta activitate in paralel cu sesiunile tale de videochat.

Cum poti face bani din videochat folosind ManyVids?

Conform echipei din spatele platformei MV, fiecare model care vrea sa ajunga in topul site-ului va trebui sa:

– creeze un profil interesant care sa contina o descriere, fotografii si servicii pe care doresti sa le oferi membrilor (numarul de telefon pentru sexting, adresa de Skype, videoclipuri personalizate etc.);

– incarce un minimum de 10 videoclipuri pentru a oferi continut variat membrilor platformei;

– invite admiratorii fideli pe MV prin intermediul retelelor de socializare. In plus, este foarte simplu sa dai “share” unui link de videoclip ManyVids;

– asocieze contul de Twitter platformei ManyVids pentru a se bucura de promovare din partea site-ului;

– promoveze profilul de MV in timpul sesiunilor de videochat, intrucat membrii fideli sunt cei mai mari admiratori.

Cati bani din videochat poti face folosind ManyVids?

Daca iti dai interesul si videoclipurile pe care le oferi sunt de calitate, poti castiga chiar si peste 10.000 de dolari pe luna din vanzarile de pe ManyVids. Popularitatea acestei platforme este in continua crestere, asadar te-ai putea bucura de venituri deosebite daca tratezi aceasta activitate cu seriozitate, intrucat odata cu cresterea traficului platformei, numarul de clienti platitori creste.

Site-ul face transfer de fonduri catre tine de doua ori pe luna, iar tu vei castiga 60% din veniturile totale aferente vanzarilor de poze, videoclipuri si alte servicii pe care doresti sa le pui la dispozitia clientilor. Practic, aceasta platforma difera de clasicele site-uri de videochat prin faptul ca nu va trebui sa fii online pentru a castiga bani din videochat, ci va fi necesar doar sa incarci poze si videoclipuri.

Ce este scorul ManyVids si cum se calculeaza acesta?

Topul pe aceasta platforma este realizat in functie de scorul fiecarui model/profil, asadar pentru a obtine beneficii speciale si promovare deosebita, va trebui sa acumulezi cat mai multe puncte in cadrul platformei.

Punctajul de baza pe care il primesti atunci cand iti creezi profilul este de 750 de puncte. Acesta creste (odata cu plasamentul tau pe site) in functie de o serie de factori. Iata care sunt acestia:

cel mai important factor: castigurile (cuantificate in dolari, nu in numar de tranzactii);

– numarul de persoane care au reactionat cu “inimioara” pe profilul tau si la videoclipurile tale;

– numarul de videoclipuri si materiale create/oferite la vanzare;

– numarul de upload-uri care sunt auto-postate de contul de Twitter al MV (este necesar si contul tau de Twitter);

– recenziile MV: 5 puncte acordate pentru fiecare recenzie completa pana la un barem de 200 de puncte).

Scorul MV este recalculat de doua ori pe zi si este in efect timp de 45 de zile. Dupa fiecare perioada de 45 de zile, scorul tau este resetat la baza de 750 de puncte, asadar este foarte important sa ramai activa pe MV pentru a-ti mentine scorul ridicat.

Daca vrei sa faci extra bani din videochat folosind ManyVids, trebuie sa retii ca scorul ridicat iti va oferi o pozitie buna pe site. Cu cat profilul/videoclipurile tale sunt afisate mai sus, cu atat numarul de vizitatori/membri platitori va creste.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *