Poate un blog sa iti aduca bani din videochat? Iata raspunsul!

bani din videochat

Sunt foarte multe moduri prin care modelele pot castiga extra bani din videochat, printre care conturi de Snapchat, OnlyFans si promovare pe retelele de socializare. Blogurile sunt nu numai o cale excelenta de a-ti exprima cele mai adanci ganduri si sentimente, ci si o oportunitate de a castiga sume suplimentare de bani din videochat si de a crea o legatura mai stransa si mai puternica cu membrii.

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o adresezi atunci cand vrei sa creezi un blog este aceasta: “Merita?”. Timpul pe care il ocupa crearea unui blog si postarea articolelor poate fi insemnat, asadar trebuie sa il pui in balanta cu posibilitatea de a castiga mai multi bani din videochat prin cresterea interesului, a popularitatii si a traficului pe pagina ta de model din site-ul pe care lucrezi.

Raspunsul poate fi “Da, merita!”, in special atunci cand iti place sa scrii si sa-ti impartasesti trairile. Blogurile nu implica angajamente si responsabilitate atat de mare precum crearea unui site cu abonamente contracost, asadar daca esti creativa si cauti o cale de comunicare a gandurilor tale, un blog poate fi cea mai buna alegere.

Blogurile sunt o cale subapreciata atat pentru intarirea legaturii modelelor cu membrii loiali, cat si pentru oportunitatea de a castiga sume extra de bani din videochat intr-un mod semi-pasiv. Practic, prin intermediul unui blog, membrii pot avea o imagine mai detaliata a vietii tale si pot intelege lucruri pe care nu le poti exprima neaparat in sesiunile live din fata camerei.

Iata cum poti sa creezi un blog!

Este foarte simplu sa te apuci de blogging si nu iti trebuie skill-uri specifice sau cunostinte de informatica pentru a-ti crea blogul intr-un timp foarte scurt (chiar si 20 de minute). Iata ce ar trebui sa ai in vedere:

– va fi necesar sa decizi daca blogul tau va avea continut adult sau un continut corespunzator tuturor varstelor. Acest detaliu va determina hostingul pe care il vei avea, intrucat multe platforme de gazduire nu permit postarea continutului adult;

– va trebui sa decizi daca ti se potriveste o platforma gratuita de blogging, precum WordPress (fara continut adult, fara posibilitatea de a gazdui reclame, posibilitati restranse de personalizare si extensia “.wordpress.com”) sau Wix sau daca este mai bine sa lucrezi cu o companie de hosting care iti ofera posibilitatile de mai sus.

Astfel, daca vrei sa incepi pe o platforma gratuita (fara continut adult), poti incerca WordPress, Blogger sau Wix. Acestea au teme foarte diversificate si o interfata intuitiva si foarte simplu de folosit.

Cu toate acestea, cea mai buna recomandare este sa lucrezi pe un blog cu domeniu ales de tine, fiindca iti ofera control total asupra continutului postat si sansa de a face extra bani din videochat prin gazduirea bannerelor si reclamelor pe site.

Cum castigi bani din videochat cu ajutorul unui blog?

Pe langa postarea de continut text/foto/video si interactionarea cu membrii si cititorii prin comentarii, cum poti castiga bani dintr-un blog?

– Poti vinde videoclipuri prin intermediul link-urilor catre contul tau de Manyvids sau poti include poze de preview si poti lasa un buton de “Offline Tipping”;

– Poti vinde orice, de la intalniri virtuale la obiecte de arta si spatiu de gazduire pe blogul tau;

– Poti genera interes pentru contul tau de OnlyFans sau de Snapchat;

– Trebuie sa ai la vedere toate link-urile catre social media, profilul tau de model si wishlist-ul Amazon, astfel incat orice membru sa te poata gasi si sa-ti poata oferi un tip/cadou;

– Poti gazdui bannere sau reclame pe blog care sa iti aduca venituri pasive din click-uri.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *