Jurnalul unui membru: Cateva lucruri pe care modelele de videochat nu doresc sa le afli despre ele – Partea 2

modele de videochat

In PRIMA PARTE a acestui articol am vorbit despre faptul ca modelele de videochat au o viata personala pe care incearca sa o separe de cea profesionala prin mentinerea catorva secrete fata de membri site-urilor de profil.

Acest lucru este perfect normal, insa unii membri nu inteleg sau nu vor sa accepte realitatea, motiv pentru care un membru pragmatic a decis sa detalieze toate aceste confuzii si sa clarifice situatia pentru toti ceilalti. Iata continuarea observatiilor acestuia!

Cat de mult dureaza ca modelul sa se pregateasca pentru o sesiune?

Foarte multi membri cred ca modelele de videochat pot intra online in orice moment pentru a le face pe plac, insa nimic nu ar putea fi mai departe de adevar. Cele mai multe modele trebuie sa se pregateasca mai mult de jumatate de ora inainte de fiecare sesiune. Pregatirea aceasta nu implica numai machiajul sau alegerea vestimentatiei (desi acestea necesita foarte mult timp), ci si pregatirea emotionala.

Modelele de videochat trebuie sa fie destinse, vesele, increzatoare si trebuie sa mentina o stare de spirit pozitiva pe parcursul orelor petrecute in fata camerei. Acest lucru poate fi epuizant din punct de vedere emotional, in special pentru cele cu personalitate introvertita. Tocmai de aceea, daca modelul tau favorit intarzie la o sesiune sau nu poate intra atunci cand doresti, incearca sa intelegi acest lucru.

Faptul ca nu simte pentru tine ce simti tu pentru ea

Acest detaliu ar putea deranja cativa membri. Unii membri simt ca viata lor se invarte in jurul conversatiilor cu un model de videochat, astfel incat exista sentimente puternice pe care acestia le simt in prezenta modelului. Acestia, insa, aleg sa ignore realitatea: orice model de videochat interactioneaza cu zeci sau poate sute de membri de fiecare data cand intra online. In plus, trebuie sa mentina satisfactia si interesul tuturor acestor membri.

Evident, va fi atenta, implicata si interesata de ce ai de spus daca vrea sa iti capteze atentia si sa iti castige fidelitatea. Din moment ce atentia ei este impartita intre foarte multi membri, nu ar putea avea pentru tine aceleasi sentimente pe care le ai tu pentru ea. Pur si simplu, asa functioneaza site-urile de videochat. Avand aceste informatii, nu ar trebui sa-ti lasi sentimentele sa urmeze o panta ascendenta prea rapid.

Cat de mult depinde de atentia ta?

Da, modelele de videochat au nevoie de membri. Fiecare model cu care interactionezi pe termen lung are nevoie de tine nu numai din perspectiva financiara, ci si sa ii mentii intr-un punct bun statutul de model de succes. Astfel, daca mai multi membri ar disparea, modelul de videochat ar simti lipsa lor nu numai din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere emotional.

Cariera unor modele de videochat poate fi fragila, intrucat implica, in unele cazuri, departarea de familie sau prieteni. Astfel, satisfactia poate veni numai din succesul profesional si din castigurile financiare insemnate. Unele modele de videochat ar putea sa nu-si dea seama cat de mult depind de membri, insa pierderea poate fi perceputa atunci cand nu le mai acorzi atentie. Tocmai de aceea, ar trebuie sa intelegi implicatiile acestei relatii pentru ambele parti si sa-ti temperezi reactiile.”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *