Jurnalul unui membru: cateva lucruri pe care modelele de videochat nu doresc sa le afli despre ele – Partea 1

modele de videochat

De multe ori, membri site-urilor de videochat se indragostesc iremediabil de un model, iar asteptarile lor sunt, evident, ca modelul sa le impartaseasca sentimentele. In alte cazuri, membrii nu reusesc sa inteleaga ca si modelele sunt oameni – au o viata privata, au interese si obiective, visuri, sperante si familie.

Toate acestea pot crea o stare de confuzie in mintea membrilor atunci cand interactiunea se desfasoara pentru cateva ore doar in fata camerei, asadar mai jos vei descoperi observatiile si concluziile unui membru pragmatic, care a analizat (sub umbrela anonimatului) relatiile si interactiunile pe care le-a avut cu modelele de videochat de pe diferite site-uri de profil.

Nu ar trebui sa fie o surpriza ca modelele de videochat pastreaza unele parti ale vietii lor departe de lentila camerei. Majoritatea incearca sa separe viata reala de personajul pe care il interpreteaza in fata camerei, asadar intotdeauna vor exista cateva aspecte ale videochatului pe care modelele nu vor sa le comunice cu membrii. Tocmai de aceea, lista ce urmeaza va clarifica cateva detalii in mintea membrilor, prezentand cateva dintre aceste secrete ale modelelor de videochat.

Faptul ca modelul are un iubit sau un sot

Cele mai multe modele de videochat ascund faptul ca sunt intr-o relatie, fie aceasta casnicie sau doar o prietenie recenta. In multe dintre cazuri, modelele isi prezinta iubitii pe social media ca prieteni, fosti colegi sau colegi de apartament (din moment ce trebuie sa recunoasca fata de membri ca locuiesc cu cineva).

De ce prefera modelele de videochat sa isi ascunda relatiile amoroase de membri? Ei bine, unele fete recunosc, insa cele mai multe pastreaza acest secret pentru a putea sa intruchipeze fantezia “single si in cautare de aventuri”.

Daca ar spune ca sunt casatorite sau intr-o relatie serioasa, acest detaliu ar putea sa diminueze tips-urile si numarul de membri loiali, intrucat unii membri sunt atat de orgoliosi incat nu ar putea accepta ca modelul lor preferat sa fie implicat intr-o relatie amoroasa cu cineva anume. Acest detaliu ar distruge fantezia fetei disponibile, asadar nu ar mai exista dorinta din partea membrilor de a avea grija de acea fata speciala si de a o rasfata cu cadouri si tips-uri.

Sumele de bani pe care le castiga din videochat

Daca esti membru al site-urilor de acest tip de un timp indelungat, probabil ai observat ca unele modele de videochat castiga foarte multi bani in fiecare zi. Evident, nu sunt toate modele de videochat de top, insa majoritatea fetelor de pe site-urile de acest gen se descurca foarte bine din punct de vedere financiar. Pe langa tips-urile pe care le poti vedea pe chatroom-ul modelului, exista si tips-uri ascunse, tips-uri offline si, in cele mai multe cazuri, castiguri provenite din surse suplimentare de venit (Snapchat, OnlyFans etc).

Evident ca nu iti va spune nimeni cat castiga, insa trebuie sa stii ca munca pe care o fac in fiecare zi poate aduce un venit peste medie. In plus, exista si wishlist-urile din cadrul anumitor site-uri de videochat, unde modelele includ produse pe care le doresc, iar admiratorii fideli le cumpara pentru ele. Indiferent de situatie, nimeni nu ar desfasura o activitate atat de solicitanta din punct de vedere emotional daca nu ar merita din perspectiva financiara.”

Daca vrei sa descoperi mai multe secrete din lumea modelelor de videochat, citeste si PARTEA 2 a acestui articol!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *