Cum sa faci fata singuratatii, izolarii si secretelor ca model de videochat?

modele de videochat

Activitatea de model nu implica numai castiguri fabuloase si daruri oferite de membri. Unele modele de videochat resimt o presiune mare cauzata de singuratate, izolare si mentinerea secretului legat de activitatea pe care o desfasoara.

Ca model, pe langa presiunea pe care o porti pe umeri datorita faptului ca lucrezi “pentru tine”, trebuie sa te mai obisnuiesti si cu preconceptiile si judecatile unor persoane in legatura cu activitatea pe care o practici. Unele modele de videochat pastreaza acest secret chiar si fata de rude si prietenii apropiati, asadar nu este de mirare ca o astfel de abordare te poate “macina” de-a lungul timpului.

Exista modele de videochat care prefera sa se izoleze din punct de vedere social pentru a-si putea desfasura activitatea profesionala in liniste, insa aceasta abordare poate avea efecte nocive. Anxietatea si depresia se pot dezvolta atunci cand socializarea in care esti implicata se desfasoara exclusiv online. Astfel, atunci cand sunt intr-o sesiune online, multe modele se gandesc doar la ce ar putea face diferit in urmatoarea sesiune si cum ar putea lucra mai eficient.

Atunci cand iti ocupi mintea doar cu viata profesionala, insa, incepi sa pierzi contactul cu persoanele reale din viata ta si poti chiar pierde cele mai importante caracteristici ale personalitatii tale. Astfel, atunci cand ai un secret pe care il pazesti in fiecare zi prin izolare, poti ajunge sa dezvolti vicii si te poti epuiza fizic si moral foarte rapid. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos vei descoperi cateva recomandari pentru a gasi echilibrul atat de necesar unei vieti bune.

Nu te izola de prieteni si vechile activitati

Izolarea si singuratatea pe care le aleg unele modele de videochat pot conduce la o stare de spirit negativa. Astfel, ideal ar fi sa-ti vezi prietenii si familia pe cat de des posibil. In plus, daca obisnuiai sa mergi la sala sau la anumite cursuri de cateva ori pe saptamana, nu renunta.

Nu vrei sa te separi total de lumea din jurul tau si nici nu vrei sa iti pierzi identitatea. Continua sa faci lucrurile care iti plac cu persoanele pe care le indragesti! Mai mult decat atat, activitatile fizice desfasurate in mod frecvent pot fi de ajutor in echilibrarea emotiilor pe care le simti si a starilor de spirit pe care le ai pe parcursul zilei.

Stabileste un program care sa includa si timp pentru tine

Un program stabil iti poate oferi controlul si increderea de care ai nevoie. Astfel, asigura-te ca nu lucrezi cate 12-14 ore pe zi pana la epuizare, ca apoi sa folosesti restul timpului pentru a-ti reveni. Incearca sa gasesti un program care sa iti permita atat timp adecvat de lucru, cat si timp de relaxare si ingrijire.

Moderatia este cheia, chiar daca multe modele sunt tentate sa lucreze pana la epuizare pentru a-si mari castigurile pana la sume impresionante. Trebuie sa stii ca socializarea online nu aduce aceleasi beneficii precum cea reala, asadar starea ta de spirit ar putea fi afectata daca renunti la iesirile cu prietenii.

Impartaseste secretul cu cineva in care ai incredere

Este foarte greu sa traiesti o viata dubla. Daca alegi sa tii acest secret doar pentru tine, vei simti o apasare foarte mare. Daca lucrezi intr-un studio de videochat, vorbeste cu trainerii, cu managerul tau si cu celelalte modele. E mult mai simplu sa te deschizi in fata unor oameni care stiu deja foarte bine prin ce treci.

Daca simti nevoia sa spui cuiva din exterior, asigura-te ca informatiile pe care le oferi nu iti pot face rau. Spune-le despre ce faci, ce presupune jobul tau dar nu da informatii ca numele de model pe care il ai, site-ul pe care te pot gasi sau chiar studioul de videochat pentru care lucrezi.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *