Descopera cateva coafuri pentru modelele de videochat care domina!

modele de videochat

Nu exista o reteta standard a succesului in videochat. Desi sunt cateva calitati de baza pe care le impartasesc modelele de videochat de top, precum seriozitatea si puterea de seductie, fiecare model de succes se bazeaza pe detalii specifice pentru a atrage membrii. Imaginea pe care o creezi conteaza foarte mult, iar aceasta este compusa atat din aspectul fizic, cat si din vestimentatie, decor, comportament, incredere si personalitate.

Unul dintre articolele din trecut a acoperit absolut toate detaliile de baza referitoare la BDSM, insa nu a inclus si recomandari cu privire la imaginea pe care trebuie sa o creezi pentru a avea succes in aceasta nisa a videochatului. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos vei descoperi cateva optiuni viabile de coafura pentru toate femeile puternice care pot domina orice barbat. Altfel spus, daca esti Domme, iata cum ai putea sa iti prinzi parul!

Pony tail

Aceasta nu este coada clasica, stransa lejer in partea de jos a capului, ci o coada puternic stransa aproape de crestet. Din perspectiva practica, aceasta coafura poate fi foarte potrivita, intrucat poti manevra biciul si poti face orice fel de miscari fara a fi incomodata de par. Din punct de vedere estetic, aceasta coafura iti poate oferi o imagine de strictete, insa si de senzualitate, dat fiind faptul ca gatul se va afla la vedere. Este o coafura simpla si de efect, asadar multe modele de videochat care se bazeaza pe dominare o aleg.

Cocul clasic

Acesta este o coada ce implica putin mai multa munca si pricepere. Cocul este foarte practic, insa perspectiva estetica este mult mai importanta. Aceasta coafura poate duce membrii cu gandul la profesoarele de scoala, cadrele militare feminine si agentele de politie. Daca acesta este look-ul sau fetisul pe care il urmaresti, vei putea cuceri cu un coc bine aranjat. Nu este complicat de realizat, asadar este o optiune foarte buna pentru sesiunile in care nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru a-ti pregati parul.

Cocul frantuzesc

Aceasta coafura cu aspect clasic este putin mai dificil de realizat. Tot parul se aduna intr-o laterala a capului, apoi este rotit catre interior pana se strange la spate in forma cilindrica. Acest look poate fi asociat cu secretarele si profesoarele. Necesita mai multa munca si practica, insa poate fi o variatie binevenita a coafurilor tale. Asigura-te doar ca parul este bine strans, intrucat nu vrei sa se desprinda tocmai cand vrei sa fii convingatoare.

Parul lung

Multi barbati sunt puternic atrasi de femeile cu par foarte lung, acesta fiind reprezentativ pentru feminitate. Cu toate acestea, un aspect feminin si delicat nu este ceea ce cauti atunci cand vrei sa fii dominat, motiv pentru care modelele de videochat care isi lasa parul lung au coafuri taiate drept, iar firele sunt perfect drepte. Acest look poate fi deosebit de intimidant, insa trebuie sa stii ca vei pierde din confort atunci cand faci miscari complicate.

Stilul punk

Un alt trend important in sfera coafurilor Domme este stilul punk. Fie ca e vorba de “pixie cuts”, par ras in anumite zone, par foarte scurt sau creasta/tepi, acest stil este foarte potrivit pentru controlarea raportului de putere in videochat. Unele modele de videochat isi vopsesc parul astfel coafat in culori puternice, precum rosu sau mov.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *