Cu toții știm că internetul nu este cel mai prietenos mediu din lume, și indiferent cât de prietenoasă, pozitivă și simpatică este atitudinea ta, free chat-ul tău nu va fi niciodată imun la troli.
Să vedem câteva metode care te scapă de acest stres, și felul în care poți să-l manageriezi.
Ei bine, să îi ignori rămâne una dintre cele mai bune metode. Nu pune la suflet părerea unui necunoscut care, totuși, a fost super interesat să intre în camera ta și să arunce cu insulte. It‘s not you, it‘s him.
Totuși, sunt situații în care situația degenerează, și bully-ul strică atmosfera camerei, deranjandu-i chiar și pe ceilalți membri. Cum procedăm în situațiile mai speciale? Clar nu ne certăm cu membrul. Chiar dacă îți dorești să faci asta, pentru că suntem oameni și avem impulsuri, gândește–te că negativitatea aceea se va răsfrânge tot asupra ta. El pleacă, și tu rămâi cu vibe-uri negative în cameră.
Așa că, mai bine găsești o varianta care să atragă oamenii de partea ta. Cel mai probabil deja îl detestă pe acel ,,party pooper” . Făcând o glumă poți să ridici energia camerei, și dacă reușești să vorbești despre situație într-o manieră amuzantă, dar conținută, unii membri vor aprecia că nu ai oprit totul doar pentru că ai încasat-o cu supărare. Această atitudine va demostra că ești un profesionist. Din când în când vor apărea chiar și acei membri care vor vrea să–ți ia apărarea. Tu conduci ce se întâmplă în camera ta, și mai ales dacă lucrezi dintr-un studio, cei de la support vor avea de fiecare dată o modalitate de a le spune ,, Hey, taci puțin?” într-un mod diplomat.
Cu toate acestea, să nu uităm de opțiunea de ban/kick. Această rămâne un mod elegant de a face liniște, când apar intruși în energiile tale. Indiferent de modul în care hotărășți să abordezi această problemă, amintește-ți că tu ești o profesionistă. Focuseaza-te mai degrabă pe găsirea soluțiilor, nu lasă comentariile neplăcute să îți strice ziua.
Sunt o mie de motive pentru care acest job merită efortul 🙂 nu uita de asta.